Witajcie czwartkowo.
U Nas ok. Filipek nawet dał w nocy pospać i była tylko jedna pobudka

Mamy już stały rytm dnia. A dokładnie to, maluch wstaje około 9-10tej (karmimy się), po jedzeniu leży i patrzy tak do 12-13tej (karmienie) i drzemka, wstaje o 15-16tej (karmienie) i drzemka, później budzi się o 18-19 (karmienie) kąpiel i leżenie do 22ej (karmienie na leżąco) i usypia na noc. A jak u Was?
W co maluszki w dzień ubieracie, a co w nocy? ja na dzień zakładam mu kaftanik+śpioszki, a na noc (piżamkę) pajacyki. Niech wie, że musi się na noc przebrać
Co do rozmiarów to ubrania na 50-56 nie które już poszły w kąt. Teraz nosi niektóre większe 56, a reszta na 62 i 68
Mały ciemieniuchy na razie nie ma i może nie będzie mieć
Munie - to prawie tak jak u mnie. Też jem prawie wszystko prócz cytrusów. Filip nie ma kolek, alergii również więc nie muszę się ograniczać
geniusia - ja mam taki leżaczek ale bez kółek. Gdy Filipek zaczyna marudzić bujam go w nim i się uspokaja, czasem przysypia
Isia - mi kiedyś też z wózka mały Kuba wypadł. A co najgorsze przechodziłam przez ulicę na światłach. Na szczęście nic się nie stało był w spacerówce - przypięty pasem.
Digitalis - szybkiego powrotu do zdrowia !!!
ArliJ - Kubuś chodzi spać, tak samo jak synek
Digitalis
Miłego dnia