reklama

Luty 2012

U nas nie ma szans na późną kąpiel, mały domaga się wcześniejszej, z resztą z córą też tak było. Z tym wyjątkiem, że dość szybko zasypiała po karmieniu w nocy. Mam nadzieję, że wkrótce Tymkowi się odmieni.

Drukarki u mnie brak a nie wiem czy w mojej okolicy jest gdzieś punkt, w którym można coś druknąć. Muszę się do kogoś uśmiechnąć o parę tych obrazków, bo widzę że u Waszych dzieciaczków robią furorę.

reklama
beti beti-moja mala standardowo u mojej mamy spi caly dzien, wiec dzisiaj ja tam zbralam i odpoczelam, poplotkowalam z siostra. wypilam CIEPLA kawe.Jutro tez jade, wiec biore ze soba prasowanko malej :-D

moje dzieckoo jak wstanie kolo 9 to do 21 malo spi, wlasciwie ciut drzemie, na spacerze troche usnie, ale meczą go kolki :(
na noc pieknie spi, ale potrafi z racji kolek marudzic nad ranem

a wlasnie, borykacie sie jeszcze z kolkami??

krisowa mam ten sam problem z Martynka, w nocy spi ladnie, a w dzien... na spacerze i czasem jeszcze wyrwe jakies 2 h.Ale nie zawsze.Przewaznie koloo 14 ub 15 zasnie, a pozniej jak tatus ma wracac z pracy to sie budzi.Jak mi zasnie w domu to na 5 min (moze to trwa wiecej czasu ale mi to tak szybko mija) i po takiej drzemce jak nowo narodzona.Po tatusiu to ma(a szkoda ze nie wdala sie we mnie ..spiocha)
A u mojej mamy czasem bywa tak ze obudzi sie na karmienie i spi.

u nas ostatnie 2 nocki boskie bo młoda budziła się o 4.30 pierwszy raz i spała do 10:). Potem ma zawsze drzemkę malutką po 11 i od 13-14 spi ciągiem 3-4 h, mała drzemka tuż przed kąpielą koło 19 i o 21-21.30 już spi:).

Mitra - obejrzałam wczoraj też Twoje zdjęcia - cudne dzieciaki a i oko fotografa wprawne:) i dobry sprzęt:)

obrazki czarno-białe u nas też się sprawdzają, przy Nadii tego nie znałam.

za to ostatnio codziennie powtarza się kłótnia z cycem, otwiera buźkę, zamierza się ale nie łapie tylko tak trzyma w otwartej buźce bez dotykania i mruczy, marudzi, kłóci się i dopiero za chwilę zaczyna ssać, czasem szybciej jak ją głaskam i mówię spokojnie itd. Nie wiem w czym problem, je ale najpierw musi się wypyskować:-).

blair nie martw się, tak jak dziewczyny mówią wiele dzieci to ma i to kwestia rehabilitacji a Ty masz szybko wykryte to.

Antila - dobrze, że już lepiej:).

genusia nazywa sie summer, nie wiem do ilu kg, ale mysle ze spokojnie do roku wytrzyma, filmik chowam, zagapiłam sie..a nie nadaje sie do upubliczniania ;)

ale na allegro chyba juz tylko używki

Leżaczek,fotelik,siedzisko do kąpieli SUMMER (2230223449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Albo rożowe...
LEŻACZEK DO KĄPIELI SUMMER RÓŻOWY B. WYGODNY Z USA (2225205418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale faktycznie super sprawa, też podpatrzyłam u kumpeli ;)

reklama
krisowa - jak do tej pory to byliśmy w poradni neonatologicznej (ale to na samym początku),potem u ortopedy i na usg bioderek.I to narazie tyle.W poniedziałek mamy neurologa,potem jeszcze dzięki Twoim radom okulista na niekłańskiej i w maju jakoś kolejna kontrola bioderek.I to by yło chyba na tyle.
U nas to było tak, że poszliśmy na szczepienia,pediatra małego zbadała osłuchała i wsio.Ponieważ mój mały częściej przekręca główkę w lewą stronę to wystawiła nam skierowanie do neurologa ale te terminy :(( nic nie powiedziała że nie możemy robić szczepień to zaszczepiliśmy...Ale widzę że Blair też ma taką samą sytuację...
A ja rodziłam na Madalińskiego.

Słuchajcie nie wiem co jest ale od wczoraj mały mi MASAKRYCZNIE ulewa.Zawsze ulewał ale teraz to normalnie szok.Zawsze po odbiciu mu się bardzo dużo uleje i tak potem jeszcze kilka razy do następnego karmienia i tak w kółko.U najczęściej ulewa takim serkiem już.Myślicie że to normalne??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry