Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a potem spałaszowała wielki kawał....i zrozum tuCyska durnaśCześć mamunie.
Ech zła jestem na siebie... bo jeszcze dziś na spacerku nie byliśmy mimo że w Wawce piękna pogoda.Mały od kilku dni jest taki "nieznośny płaczek" że szok.Tylko na rączkach i na rączkach.A dziś nie poszliśmy nigdzie bo tak mi ciągle jęczał i stękał że nawet na chwilkę nie mogłam go z oka spuścić,a raczej on mnie musiał cały czas widzieć i nie miałam się nawet kiedy wyszykować...WRESZCIE o 14.00 zasnął mi przy cycu,a że bałam się podnieść żeby się nie obudził to tak leżałam koło niego i też zasnęłam...a on dalej śpi.Ale jak wstanie to go chociaż na podwórko wezmę.
Cwaniak mały taki jest że jak zasypia przy cycu to co jakiś czas otwiera jedno oko i sprawdza czy leże koło niego.Jak leże to idzie dalej w kime,a jak mnie nie ma to odrazu oczy jak pięć złotych i koniec spania.
Wiecie...tak się ostatnio zastanawiam czy/jak można sprawdzić czy mojego mleczka napewno wystarcza małemu do karmienia.Bo ostatnio ciągle na cycusiu wisi nawet co pół godz je.I tak myślę że może się poprostu nie najada,może powinnam go mm dokarmiać choć bardzo bym nie chciała.Nie wiem już co o tym myśleć...poradźcie coś bo trochę podłamana tym jestem że może nie jestem już w stanie wykarmić cycusiem własnego dziecka...
.
dobrze, że w dobrym humorze więc się troszkę pobawiłyśmy. Teraz znów ją nakarmiłam i usypia sobie na naszym łożu.
Pola jak zahipnotyzowana wpatruje się i ciężko mi jej odrwócić uwagę!! Szok. A jednak DDTVN lubię oglądać. Dobrze, że usnęła :-)