reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

susi86 na rota do 6mż można szczepić

ArliJ, cyska i dziewczyny z sukienkowymi dylematami,
ja na chrzciny Adama kupiłam sukienkę z guziczkami z przodu, ale moja mama stwierdziła ze ciemny szary na chrzest dziecka jest za ciemny, wiec zakupilam sobie w czarno kremowe pasy, jest piękna, ale zabudowana... ja będe miala pokoj wiec sie bede przebierac, a tą ciemna zalozylam w ta sobote na komunie i w niej karmilam w aucie, bo nie bylo pokoju a na sali bylo chlodno po za tym nie w moim stylu jest swiecic cyckami przy wszystkich :)

mój Adam o 8 zjadł i śpi, byliśmy na targu, na tarasie, a ze zimno i wietrznie u mnie, spi w sypialni przy otwartym oknie

Digitalis, ArliJ z tym usypianiem to chyba zAlezy od dziecka, mój synek przez 3 tygodniowy pobyt w szpitalu zasypial mi na rękach, bo malo go widziałam, to chciałam kazdą chwile dzielić z nim. Po powrocie do domku Adam sam usypiał w łózeczku i tak zostało, kwestia dziecka, a jak go za dużo trzymam na rękach to zaczyn się złościć, wtedy kłądę go do łózeczka i zasypia w mig to n

Dee ja mam kropelki, ale czy to nie jest zalezny n co recepta jest wypisana??? bo mi sie wydaje ze DEVICAP jest na RP

Susi, Dee, frytki jem od zawsze i jest ok, ale warzyw surowych jeszcze nie... czekalam na pójcie kolej i dopiero teraz właczam 'nowe rzeczy'. Pomidorówki nie jem, AAdam po niej płakal i po dżemie też

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki krisowa :-)

Polcia zrobiła kupkeeee!! Zaraz sprawdzę jaką :-p
w sumie ja jadlam już frytki więc może po prostu cały obiad przeholowałam, bo jadłam kotlety z piersi smażone, frytki i mizerie ze śmietaną 22% a zawsze jadłam z 18%. Nie wiem. Może to śmietana jej nie podpasiła. Mam nauczkę żeby tak ciężko nie jeść i tyle.

a powiedzcie mi apropos witaminek czy ich przypadkiem nie podaje się do końca 3 miesiąca życia tj w Twoim przypadku Dee do dzisiaj?? Mi właśnie skończyło się opakowanie i kolejnego nie zamierzałam kupowac bo z tego co pamiętam to zalecane są 3 pierwsze miesiące a nam zostało tylko 4 dni

Myślisz? Na rozpisce od położnej którą dostałam i czasem zerkam napisane jest, że można 18% ale tłustszej nie.
Ogórka jem praktycznie od początku i nie zauważyłam żeby było coś nie tak. Następnym razem zjem ogórka i sprawdzę reakcję :-)

Digi ja bym kupiła na twoim miejscu już tylko D ;-)

widze, ze rozmowa jest o witaminach.. TU w holandii jest troche inaczej, dzieciom sie podaje od 8 dnia zycia witamine D i K, K do trzeciego miesiaca, a D do 4 roku zycia 10 kropelek.. ciekawe, ze jest inaczej, niz w polsce...

U nas tez teraz sa wytyczne, ze D do 3 roku, jak Maciek byl maly bylo przez pierwszy rok. K jest przez 3 miesiace.

reklama
wiesz, bolał ją brzuch ewidentnie, bo aż łzy jej leciały. Więc nie krzyczała tylko najprawdziwiej w świecie płakała. Na szczęscie to juz za nami :-)

Do góry