reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2012

O ten hula hop to dobry pomysł, może i ja sobie kupie...jako dziecko uwielbiałam kręcić i wszystkie podwórkowe zawody wygrywałam:p
Co do witamin, szkoda ze dopiero teraz o tym pomyslałam ja mam sporo nawet nie wiem ile ale co najmniej jedno opakowanie vit d i d+k nie używam bo mała na modyfikowanym brać nie musi jak któraś chce moge oddać:) więc w razie potrzeby piszcie na priv adres do wysyłki.
Na modyfikowanym nie ma co podawać witamin bo jak spojrzysz na skład to wszystkie witaminy są w odpowiednich dawkach, no chyba ze maluszek ma jakiś niedobór - a tak po co?:/

Ostatnia edycja:
reklama
Na modyfikowanym nie ma co podawać witamin bo jak spojrzysz na skład to wszystkie witaminy są w odpowiednich dawkach, no chyba ze maluszek ma jakiś niedobór - a tak po co?:/

dlatego ja uwaam ze najodpowiedniejszym rozwiazaniem jest oznaczenie poziomu wit D

A ja właśnie poszlam zobaczyc jak rozpina się moją sukienkę na chrzciny... na szczescie ma z tyłu suwak, a nie taki z boku wszyty, wiec w pokoju łatwo rozsunę, natomiast zastanawiam sie co zrobię jak maly zechce zjesc cos w czasie mszy (mimo ze dam mu jesc przed msza), chyba odciagne w nocy przed chrzcinami troszke....

Ostatnia edycja:
Krisowa a jak pobierali Adasiowi krew do oznaczenia tego poziomu wit d3? z palca, piętki czy tak normalnie, jak do morfologii, z żyły?

http://www.doz.pl/apteka/k656-Witamina_D tutaj są ceny wit d w wysyłkowej aptece, jak koło domu macie aptekę ze znakiem doz.pl to możecie sobie do tej swojej apteki zamówić produkty w promocyjnej cenie i za wysyłkę się nie płaci :)

Ostatnia edycja:
witam,
co do witaminy D ja podaje, pediatra tez kazala dawac,mimo ze mala jest karmiona mm, mam podawac do roku.Witaminy K sie nie podaje.
Co do zasypiania, moja juz jakis czas temu nauczylam samodzielnego zasypiania.W dzien ja odkladam do jej lozeczka, jak tylko widze ze trze oczka albo ziewa.Wlaczam karuzelke( szum morza, mozart,bach )i wychodze,a ona sobie powoli zasypia.Wieczorem wyglada to podobnie,tylko bez karuzelki i zaraz po kapieli i mlesiu odkladamy.Ja z sukienka nie mialam takiego dylematu bo nie karmie piersia niestety.Ale za to rozmiar....niektore sukienki 44 przymierzalam i byly dobre,a ta ze zdjecia maskara jakas 48!!!!!!!!!:szok:Ale na moja szczuplejsza siostre tez pasuje i dobrze lezy,wiec ma sukienke na komunie z glowy.

Dee ja mam to samo, niczego do konca nie pamietam, ale ostatnio przypomnialo mi sie o "plynela sobie rzeczka" tyllko ja znam troszke inna wersje, zawsze z siostra sie tak bawilam.No i chrzesnicy tak zaczelam robic jak bylam u niej.Teraz sama sie o to domaga:tak:dodaje stronke do ulubionych.
Dzieki wielkie

Antila starsza pania trzymalam w sumie z litosci. Jednak starsze panie to bardzo wolne sa.
Ta dzisiaj po 40stce ale jeszcze gorsza.
M mowi zeby dac jej czas sie rozkrecic ale ja bym ja juz dzisiaj odeslala.
Ile mozna siedziec w lazience gdzie jest tylko wanna, kibel i zlew?
Dla mnie taka lazienka 15 minut i zrobiona a babka siedzi i siedzi.
Po drugim domku pojechalam do domu i Miska porzadnie polozylam spac bo na pierwszym domku akurat jak zasnal to wychodzilismy a na drugim tez zasnal ale klimy nie mieli wlaczonej i sie zaraz obudzil.
Pojechalam do domu bo mnie trafialo, ja to przy tych babciach jestem rakieta, jak wpadam na domki to az furczy.
A babka godzine w takiej malej lazieneczce siedzi.
Nie wiem bede dalej szukac.
A moje klientki taaak. Polska sprzataczka to jest kochane powod do dumy. Bo polki co jak co ale maja opinie ciezko pracujacych i dokladnych.
Murzynki to jak z batem nie stoisz to nic nie zrobia, poza tym sprobuj tylko takiej cos powiedziec. Od razu Cie do sadu pozwie za dyskryminacje.
Przyszly zaproszenia na chrzest. Zamowilam w piatek i juz sa, swietnie, wlasnie wypisuje adresy i zaraz wysle.
Tylko kurza noga tak szybko zamawialam, ze nie zauwazylam, ze nie podalam godziny, na ktora jest przyjecie. Bede musiala karteczke dolaczyc zeby mi sie czasem nikt nie zwalil do domu zaraz po chrzcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Isia - na zdjeciu jest Twoj adres i tel. Zamaz je lepiej, bo to forum jest otwarte, nigdy nie wiadomo, kto oprocz nas je czyta....

Do góry