Hej Dziewczyny
Coś tu wyjątkowo cicho, czyżby większość uciekła jednak na FB
Isia, to po występie Kevinek jest już pewnie bardziej synem swojej mamy

Powodzenia na chrzcinach, z Twoją organizacją pewnie będzie super, tylko Ty też chwilę usiądź i odsapnij, by cieszyć się tym dniem
Betibeti zdrówka Adasiowi. Moja koleżanka dokładnie w tym samym okresie trafiła do szpitala z bakterią w moczu, niestety to częsta przypadłość. Już się martwiłyśmy gdzie się podzialiście. Dobrze, że już w domku. Przynajmniej chłopaki będą mogli spokojnie książki do szkoły nosić
Agatko, a ja nie zazdroszczę tych zębów, chciałabym, by nasze koło 7 zaczęły wychodzić, bo Piotruś potrafi mnie dziąsłami złapać podczas karmienia a co dopiero ząbkiem, aaaaaaauć.
Suzi, to baw się dobrze na panieńskim, no i fajnie że udało Ci się wyrwać na zakupy. Ja czekam, kiedy znów next będzie miał wyprzedaż i o 5 rano ruszę z koleżanką na podbój.
Dee, powiem Ci, że takie rozmowy dużo dają, ja byłam na osiedlowym spotkaniu jak rozmawiać z noworodkiem i Piotruś od tego czasu bardziej słuchał i przestał płakać przy zmianie pieluchy.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI
A ja od samego rana dostaję prezenty od mego Synka.
1. Poszłam spać o 23, Piotruś usnął o 22, budzę się, a tu jasno, patrzę na Syna - oddycha, na zegarek - 5. To był prezent o którym marzyłam skrycie, ale nie sądziłam że do spełnienia. Spał 7h 

, do tej pory zdarzyło się 3 razy że przespał 4,5-5,5h a tak to co 3-3,5h karmienie.
2. Jak wstał i trochę popieściliśmy się w łóżku dałam go do łóżeczka popatrzeć na karuzelkę a pod ręką położyłam małego miśka i on tego miśka za łapkę i do góry i to kilka razy, a później na macie złapał słonia za metkę. Normalnie przepiękne prezenty!!!