Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My dziś obiadek zjedliśmy w naszej ulubionej resturacji Antica :: Włoska restauracja, pizza, pasty, włoska kuchnia - Ursynów To nasz taki pierwszy wypad w trójkę. Synuś niestety nie spał, rączki poszły w ruch. Jedliśmy na zmianębo w wózeczku leżeć nie chciał. A i tak było bardzo fajnie. Taki sobie zrobiliśmy prezent na Dzień Dziecka ;-) a synuś dostanie jakieś zabawki w to miejsce
![]()
Szybko was podczytalam,chyba za szybko.
i 67 cm (po narodzinach 45), karmienie piersią zakończyłam jak miał 4 miesiące, pediatra się śmiała że dla mnie to już tylko hobby ( ściągałam jednorazowo z obu 20 ml) żenada po prostu. Domik też już nie chciał ssać bo praktycznie nic nie leciało, a ze względu na wadę serca ssać też nie miał siły, butla bardziej mu odpowiadała, więc jedziemy na NAN1. Słoiczki je od 4 miesiąca, dzisiaj dostał po raz pierwszy z kurczakiem, no i nie powiem radzi sobie znakomicie, do tego kaszka ze śliwkami 2x dziennie, mleczko, soczków i herbatki z kopru nie toleruje, smakowo lubi ale brzuszek i gazy dają się we znaki, więc oprócz mleczka pozostaje woda. Na wadze przybiera prawidłowo więc się nie martwimy, a na soczki przyjdzie czas :-)
, oczywiście zachwyca nas swoim śmiechem, no i zabawki też już istnieją w jego świecie, od 4 miesica (około) przesypia całe noce od 19 do 6.30-7 rano. Więc mimo wszystkich choróbsk jakie nas dotknęły to chyba możemy być dumni.