ania_kropla
Fanka BB :)
a propos karmienia, dzisiaj M chcąc mi zrobić przyjemność kupił fasolkę szparagową, no i się skusiłam, zobaczymy jak Kinia to zniesie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nasze nocki były piękne (kiedyś...) jedna pobudka około 4, co za czasy :-). teraz niestety wstaje 2-3 razy i do tego pobudka zazwyczaj około 6. nie wiem, co to się porobiło. chyba trzeba po prostu przeczekać.

Antosia została w domu z Babcią,po godz.20 odwieźliśmy jeszcze Olkę i mogliśmy po raz pierwszy od dłuższego czasu pobawić się tylko we dwoje:-)
Poznała już marchewkę,jabłuszko,ziemniaczki.Pięknie je z łyżeczki i zaczyna zjadać już pół słoiczka.Postanowiłam rozszeżyć jej dietę w podobnym wieku co Oli (Ola była karmiona mieszanie).No i wolę żeby niania pod moją nieobecność podała jej takie jedzonko niż MM. BO o ściagnięciu mleka na dwa karmienia które wypadają gdy jestem w pracy to nie mam co marzyć,a na jedno się udaje więc myslę,że jakoś jeszcze z tym karmieniem piersią pociągniemy