sprite ja jestem mietka i nie lubie jak moje dzieci placza. Wiec Martinka bujam przy usypianiu. Mi to nie przeszkadza, biore go na kolana na poduszce i bujam i siedze sobie na komputerze w tym czasie.
A wieczorem ladnie przy butli usypia.
Probowalam go nauczyc samemu zasypiac ale wtedy spal tylko pol godziny i sie budzil, poza tym ja nie moglam zniesc jego jekow. Wole juz go pobujac chwilke i sie przy tym jeszcze relaksowac.
U nas zeby ida na bank. Misiek od wczoraj jeczy jak nie wiem (bez kasku znow), mial goraczke 37,5, no i kupy 4 byly a dzisiaj juz jedna od rana. Nic nowego mu nie wprowadzilam do jedzenia.
Jejku ja sie ktoregos dnia po prostu wykoncze z tymi pracownikami.
W srode byly urodziny moich chlopakow i robilismy mala imprezke a tu o 15 dostaje sms-a od pracownicy, ze ona sie przegrzala we wtorek i malo nie wyladowala w szpitalu i teraz ona musi lezec z klimie do piatku. Taaa
Jakby conajmniej rowy kopala. W kazdym domu jest klima i do samochodu tez idzie i jest klima. A ze ona pali i ciagle na telefonie siedzi zamiast jesc i pic to jest jej problem.
Tak mnie potwornie wkurzyla i oczywiscie podpisala juz na siebie zwolnienie tym ale przeciez z 3 dzieci nie pojde domkow sprzatac.
A przez to, ze sroda byla dniem wolnym to mielismy zapierdziel.
Wiec dalam ogloszenie, ze szukam kogos na czwartek.
No i mi odpisala taka bulgarka, umowilam sie z nia na nastepny dzien.
Wyszlam specjalnie wczesniej w czwartek z mojego spotkania biznesowego zeby sie z nia spotkac a ta bladz nie pojawila sie, wylaczyla telefon.
Wiec wyslalam M na pierwszy domek i znowu szybko dalam ogloszenie i mi jakis gostek odpisal, ze szuka roboty dla dziewczyny.
Juz nie bede sie rozpisywac jak sie spoznili i nie odbierali telefonow bo jechali motorem po highwayu i juz myslalam, ze nie przyjada.
Suma sumarum dziewczyna przyjechala w koncu i zrobili wszystkie domki nawet na czas bo sie okazala dobra.
Teraz przynajmniej mam kogos na zastepstwa.
A w czwartek od razu dalam goloszenia pod polskimi sklepami i juz na poniedzialek mam polke jakas.
Ale co sie nastresuje przez takie sytuacje, juz nie wspomne, ze przeciez klientow moge potracic.
I teraz przyjedzie mi taka znajoma i powie: zebym jej powiedziala jak otworzyc serwis sprzatajacy bo jej by sie przydal ekstra grosz.
Wiecie co po prostu rece opadaja.