Hej.
A u nas dzisiaj leje
ale to dobrze bo susza już była niesamowita a poza tym przydaje się jeden dzien oddechu od tych upałów.
GALWAY a widzisz a tak chciałas ciepełka he he ale to dlatego że nie jesteś przyzwyczajona bo my w PL jesteśmy juz przyzwyczajeni i do upałów i do mrozów w zimie.Mi upał nie przeszkadza oby tylko nie trwał długo.
W sprawie zarastajacego ciemiączka odpisałam Ci na naszym forum a Ty tutaj uciekłas;-)
MŁODAMAMA witamy i zapraszamy do pisania 4,5 kg to rzeczywiscie mało a z jaka wagą córcia się urodziła?
ISIA ja też jestem zdania że mieć jedynaka to tak jakby nie miec wcale moim zdaniem to jest krzywdzace dla dziecka żeby nie miał rodzeństwa.
A u nas dzisiaj leje
ale to dobrze bo susza już była niesamowita a poza tym przydaje się jeden dzien oddechu od tych upałów.GALWAY a widzisz a tak chciałas ciepełka he he ale to dlatego że nie jesteś przyzwyczajona bo my w PL jesteśmy juz przyzwyczajeni i do upałów i do mrozów w zimie.Mi upał nie przeszkadza oby tylko nie trwał długo.
W sprawie zarastajacego ciemiączka odpisałam Ci na naszym forum a Ty tutaj uciekłas;-)
MŁODAMAMA witamy i zapraszamy do pisania 4,5 kg to rzeczywiscie mało a z jaka wagą córcia się urodziła?
ISIA ja też jestem zdania że mieć jedynaka to tak jakby nie miec wcale moim zdaniem to jest krzywdzace dla dziecka żeby nie miał rodzeństwa.
On zawsze musial sobie wszystko wywalczyc i tak mu juz zostalo. Baaardzo zaborczy jest.