mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Antila mloda wazyla 2990 pozniej juz tak nie przybierala ale tez ma proble,y z pecherzem bo mialy juz zapalenie i bylismy leczyc to w szpitalu. !Co do zabkow to ja juz tez oczekuje na pojawienie sie bo od tygodnia jest tak marudna ze brak slow. Pelzanie moja jeszcze nie raczkuje ale pelza i to bardzo fajnie.
może spróbuje za rok...
. później przeszło i przed chwilą znowu to zauważyłam. do kontroli ze skórą mam iść dopiero za tydzień, ale chyba już jutro podejdę do lekarza, chyba, że któraś z Was mnie uspokoił :-(. nie mam pojęcie co to może być.
). no nic. jutro przejdę się do pediatry, bo nie ma co zwlekać. najlepiej byłoby pójść z pieluchą, może się uda... ;-)
. kiedyś młody miał czerwone pasemko w kupie i to od razu było do rozpoznania jako krew. natomiast teraz ten "piasek" to naprawdę dziwna sprawa. oby mnie tylko pediatra dobrze zrozumiała. ale chyba nic innego, jak skierowanie na badanie kału zrobić nie będzie mogła...
. gdyby nie te przypadkowe chwilowe drętwienie, to nawet bym się o tym nie dowiedziała, bo objawów tarczycowych póki co brak