Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a na opryszczke ciekawa metoda jednak tak jak piszesz wersja dla odważnych ,ale jak działa to czemu nie.
a po 17 jak m zamknie warsztat to moze go wyciągne na basen to mala popływa i się wyszaleje,lepiej bedzie spała.
Zmykam kochane bo puściłam króliczka po mieszkaniu i widze że szaleje na maksa więc musze go przypilnować
miłego dzionkaheh to masz podobny problem bo ja mam zielononiebieskie meble w motylkihej dziewczynki:-)
Mitra-my mamy 2 pokoje a w 3-cim naszą sypialnie,jak narazie to bąbel po urodzeniu bedzie spać z nami w sypialni.Jak urośnie to zostanie ewakuowany bądź ewakuowana do pokoju Nicolki.Tyle że jak bedzie chłopczyk to niestety bedzie musiał spać w fioletowym pokmoiku z różowymi mebelkami w wróżki.Kurcze niebęde wyrzucać nowych mebli i w dodatku za taką sporą cene,tak mi się podobały że kupiłam je Nicol jak urządzałam jej pokoik.Mam w planie jedynie kupić łóżko piętrowe a Nicol zabiore łóżeczko co by było dla maleństwa,tyle że będe musiała kupić takie oparcie na to dolne łóżko coby mi Nicol z łóżka nieuciekała.
koniec z pracą u mojego Lubego. Szef nawet nie pozwolił na wtrącenie choć zdania przez pracowników. :-( Przedstawił opcję - albo zakładacie własne firmy i dla mnie pracujecie, albo won. Na założenie własnej firmy i prace dla niego nikt się nie zgodzi, bo - brak urlopu, brak nadgodzin, brak zwolnienia na siebie lub na rodzinę, poza tym i tak pracownikom ostatnio nie do końca w terminie płacił, a co dopiero jeśli by byli jako obce firmy, ostatnio nawet zalegał z płaceniem za papier do xero.
Mój Luby spróbuje wziąć zwolnienie, choć jakakolwiek kasa by była na bieżąco, a w końcu maleństwo w drodze.
Ale mi się płakac chce...