Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
soglam- oj z pieluch nie wyjdę jeszcze dłuuugo, dłuuugona początku pewnie będzie mi bardzo ciężko ale później jak będą się razem bawili itd to będzie super!
paluszek- pewnie, że ładnie będzie rosła!!!
aguula- to tak jak u mnie, w pierwszej ciąży bardziej panikowałam a teraz jakoś tak jestem dobrej myśli.
Ja jeszcze u lekarza nie byłam, idę w środę. Boję się tylko jednego, jestem po CC i mam nadzieję, ze rana wytrzyma.
Hej dziewczynki! byłam wczoraj na wizygie u ginki. Zrobiła mi usg powiedziała, że mój śliczny bąbelek wygląda na 4/5 tydzień, ma 5,3 mm, macica ładnie rośnie i wszystko wygląda na to, że będzie ok, bo ładnie się umiejscowił na górze jestem niesamowicie szczęśliwa
Wspominała coś, że póki co nawet nie może wziernika włożyć, bo jest to wszystko tak przekrwione, że mogę zacząć plamić- następna wizyta 21 lipca i będziemy widzieć serduszko
Powiedziała, że jeśli wszystko będzie ok widzimy się za miesiąc...
I tu moje zmartwienie. Wczoraj w pracy zobaczyłam dosłowni trzy plameczki krwi na bieliźnie, dziś jak wstałam jeszcze jedną małą. I tu moje pytanie do doświadczonych: czy to efekt usg dopochwowego? Pozdrażniła mnie? Czy coś się dzieje nie tak?
Bardzo się boję, wczoraj z nerw cały brzuch mnie zaczął boleć, ale szybko się uspokoiłam...
Proszę napiszcie, że wszystko jest ok...
dziewczynki prosze trzymajcie kciuki zaczynam plamić,bardzo się boje bo dwie poprzednie ciąże były bezproblemowe,ale nie pracowałam!Niestety gin dopiero od 16stej M w pracy,dzieci śpią,a ja się martwie,brrr to jest straszne,ale jest jeden plus nie boli mnie brzuch tylko jest mi niedobrze!