U
Użytkownik Usunięty
Gość
geniusia - ja za tydzień mam zajęcia z kąpieli w szkole rodzenia
chyba już też mojego zacznę nakręcać, aby się zgłosił, jak będą potrzebować ochotników 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Fakt, że pracę miał też powaloną, nie było szans na wolne po porodzie. Nawet w dzień wypisu ze szpitala musiał iść do pracy więc wyszłam dopiero po południu.
. Uwazam, ze jesli facet z jakiegos powodu nie chce w tym uczestniczyc nalezy uszanowac jego decyzje. Wszyscy trabia o dobrych stronach, wieziach itd. Ale malo gdzie pisza ze czasami bywa i tak, ze kochajacy maz, szczesliwy tatus po porodzie zmienia sie w stosunku do dziecka. Sa panowie, ktorzy nie sa w stanie patrzec na "cierpienie" swojej ukochanej a wina obarczaja dziecko. Skrajny przypadek ale bywa i tak.Ja nie wyobrażam sobie że męża miałoby nie być przy mnie jeśli będę rodziła SN.
, ja rodzilam raz... on dwa;-). To jak prywatna polozna 
myszka- nooo to Twój już wprawiony widzę
mój się panicznie boi krwi, bólu itd. ale wciąż powtarza, że będzie ze mną przez cały czas.
czego to sie nie robi z milosci ;-) toz to Skarb:-)
(dobrze, ze nasi Panowie tego nie czytaja)![]()