reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

też myślałam podciągnąć to pod kredyt ale nie byłam pewna czy do formalności potrzebna umowa czy zaświadczenie z pracy... ale pomysł dobry, w końcu nie powiesz jej że chcesz umowę bo jesteś w ciąży:p

reklama
Ja tylko na chwilkę, z prośbą o kciuki. Dzisiaj o 19:15 wizyta. Boję się jak nie wiem. A jeszcze kilka dni temu pisałam, że w tej ciąży w ogóle nie panikuję. Jednak jest inaczej.

tez nie jestem tego pewna :-D ale w sumie jak dadza mi zaswiadczenie, ze pracuje do wtedy i wtedy to co?? pozniej mi umowy nie dadza?? :-D musze zapytac kogos kto sie na tym zna, zeby doradzil :-)
daissy trzymamy kciuki, pochwal sie zdjeciem jak wrocisz :-)

kochane trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty..
maron, upominaj się o umowę... nie musisz tłumaczyć do czego potrzebna.. ciśnij kierowniczkę i już.. np że ci w domu gadają za uszami..

Daissy wszystko bedzie dobrze kciuki już zaciskam:)

Maron, umowe musza Ci dać i tyle! Wiem ze łatwo się mówi bo ja tez na swoją czekałam chyba z 3 tyg...ale jak kilka razy powiesz ze potrzebujesz to mysle ze moga się bac zwlekać, bo to jednak niezgodne z prawem...A jakiś sensowny powód na pewno ułatwi sprawę:)

zdjęcie z wczoraj.
Tak naprawdę to był długi cykl i owulacja była ok 28-29 maja więc ciąża jest tydzień młodsza niż wynika z liczenia OM. zresztą mała beta i wielkośc pęcherzyka to
soglam.. normalnie to samo się u mnie dzieje :) i termin wizyty i ciąża młodsza :)
To tak samo mniej wiecej mialysmy owulacje bo ja mialam okolo 30 maja :tak:
moj pierwszy cykl mial 28 dni a kolejny 32 wiec obliczyalam ze na 30 maja miala wypasc owulacja ..na kiedy masz termin wstepnie?

czesc :-)
mamusia Blaneczki witaj :-) znow sie spotykamy :-D na kiedy termin?
Ja dzis rano mialam spore mdlosci ale obylo sie jednak bez rzyganska :-D musze dzis zadzwonic i umowic sie na kolejna wizyte u gina :-) a wczesniej porobic zalecane badania.
hej a skad sie znamy ?! no mniej wiecej okolo 22-25lutego :tak:

mamusia Blaneczki EPAU to jest taki oddział/klinika przyszpitalna. Jest chyba przy każdym szpitalu w większych miastach. W Northampton jest przy Northapton General Hospital, otwarte od pn. do pt., od 8:30 do 16:30, tel.01604 544614. Jest taka strona na której można znaleźć oddziały EPAU w każdym mieście:
Association of Early Pregnancy Units
Wpisujesz tylko początek kodu pocztowego i wyskakują Ci wszystkie informacje. Nie znalazłam informacji o tym na stronie szpitala, ale pewnie jak zadzwonisz, to Ci wszystko wytłumaczą.
Ja straciłam ciążę w 11-tym togodniu, musialam mieć zabieg niestety. Ale muszę powiedzieć, że opieka była bardzo fachowa i lekarze, i pielęgniarki bardzo mnie wspierali.
A usg miałam w obu ciążach, za każdym razem właśnie w EPAU. Z tym, że w drugiej ciąży sama do nich poszłam i powiedziałam, że się boję i proszę o usg. Żadnego problemu mi z tym nie robili. Ale to też pewnie zależy na kogo trafisz.
Powodzenia :-)
dziekuje ci za zainteresowanie sie i za wszystkie wiadomosci ..znajac moje szczescie to pewnie nic bym nie wywalczyla bo ja nie umiem gadac z lekrzami ..;/ale w razie co to zglosze sie tam . a gdziemieszkasz obecnie? pozdrawiam wyruszam z mala do lekarza ...bo ma chyba zapalenie ucha pozdrawiam ciezarowki ..

Czuje sie dobrze naprawde zero oznak ciazy oprocz wiekszego podbrzusza ...az mnie to dziwi :confused::nerd::sorry2::szok::baffled:

Hejka, może młody pozwoli mi odpisać bo ma obsesje na punktcie komputera.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia fasolek.

Mama2006 - Młody czuje sie zdecydowanie lepiej tylko jeść mi za bardzo nie chce. Mam nadzieję że u nas też wystarczy jedna dawka antybiotyku. Zupki nie robiłam bo nie miałam kiedy zrobić zakupów ale może w weekend spróbuję :-)

reklama
Do góry