Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak samo mniej wiecej mialysmy owulacje bo ja mialam okolo 30 majazdjęcie z wczoraj.
Tak naprawdę to był długi cykl i owulacja była ok 28-29 maja więc ciąża jest tydzień młodsza niż wynika z liczenia OM. zresztą mała beta i wielkośc pęcherzyka to
soglam.. normalnie to samo się u mnie dziejei termin wizyty i ciąża młodsza
![]()

hej a skad sie znamy ?! no mniej wiecej okolo 22-25lutegoczesc :-)
mamusia Blaneczki witaj :-) znow sie spotykamyna kiedy termin?
Ja dzis rano mialam spore mdlosci ale obylo sie jednak bez rzyganskamusze dzis zadzwonic i umowic sie na kolejna wizyte u gina :-) a wczesniej porobic zalecane badania.

dziekuje ci za zainteresowanie sie i za wszystkie wiadomosci ..znajac moje szczescie to pewnie nic bym nie wywalczyla bo ja nie umiem gadac z lekrzami ..;/ale w razie co to zglosze sie tam . a gdziemieszkasz obecnie? pozdrawiam wyruszam z mala do lekarza ...bo ma chyba zapalenie ucha pozdrawiam ciezarowki ..mamusia Blaneczki EPAU to jest taki oddział/klinika przyszpitalna. Jest chyba przy każdym szpitalu w większych miastach. W Northampton jest przy Northapton General Hospital, otwarte od pn. do pt., od 8:30 do 16:30, tel.01604 544614. Jest taka strona na której można znaleźć oddziały EPAU w każdym mieście:
Association of Early Pregnancy Units
Wpisujesz tylko początek kodu pocztowego i wyskakują Ci wszystkie informacje. Nie znalazłam informacji o tym na stronie szpitala, ale pewnie jak zadzwonisz, to Ci wszystko wytłumaczą.
Ja straciłam ciążę w 11-tym togodniu, musialam mieć zabieg niestety. Ale muszę powiedzieć, że opieka była bardzo fachowa i lekarze, i pielęgniarki bardzo mnie wspierali.
A usg miałam w obu ciążach, za każdym razem właśnie w EPAU. Z tym, że w drugiej ciąży sama do nich poszłam i powiedziałam, że się boję i proszę o usg. Żadnego problemu mi z tym nie robili. Ale to też pewnie zależy na kogo trafisz.
Powodzenia :-)