• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

reklama
Hej!
Nie nadrobie was niestety bo za duzo piszecie kobitki;-) Ja moge tylko z doskoku a tak to caly dzien latam jak wsciekla , a to zakupy a to obiad , dzieci do przedszkola i z przedszkola:eek: itd itd. Nie wyrabiam juz na zakretach z tym wielkim brzuchem;-):-D Olcia obserwuj sie , kto wie kiedy sie zacznie;-) Ja juz tak sobie mysle ,ze rusze pelna para jak skoncze 36tc. Przestane sie w ogole oszczedzac i co bedzie to bedzie a znajac zycie i pamietajac poprzednie porody to mala i tak bedzie siedziec zawziecie w brzuchu do terminu albo i dalej;-):-D Och tak sie nie moge doczekac kiedy bedzie po porodzie....

Mama Niki, slicznie cora Twoje wyglada :)) slodzinka :)))

Ja dzis na obiad mialam Raviolli i sos pieczarkowy, niechcialo mi sie cudowac :P

Corka ma robi porzadki w swojej kuchnii, oooooo ludzie ale bedzie sprzatania, teraz wlasnie makaron myje Bo wszystko trzeba myc :P kregoslup znow zaczyna nawalac, musze sie polozyc, a tu choinke i inne *******ki musze jeszcze pochowac

A ja włączyłam córci bajki i położyłam się, bo samopoczucie jakieś nie bardzo i usnęłam! Wstałam właśnie, patrzę a moje dziecko śpi na podłodze! Pewnie obudzi się około 20 i będzie znowu wojować do północy!

Kurcze tak sobie myślę, że chyba czas spakować torbę do szpitala!

Mamaniki świetny strój wymyśliłaś dla Nicol! Moja w zeszłym roku miała taki sam tylko czerwono-złoty, włosy spięte w koka, czarne krechy na oczach, rewelacyjnie to wyglądało! Mała gejsza:-D

Ostatnia edycja:
sonka86 na tym etapie niestety już większośc puchnie. Mi rano cięzko się z łózka zwlec takie nogi i czasem ręce cięzkie. Teraz tez z "kopytkami" do góry siedzę, bo sobie spacerek dłuższy zrobiłam i od razu spuchły.

galwaygirl z tymi siłami to nie tak kolorowo. Przydałoby się czasem trochę więcej, ale to tak jest że im więcej obowiązków tym bardziej się mamy mobilizują:)

kitek81
też by mi się taka akcja zbierania ubrań przydała, może wreszcie zrobiłabym porządek z tymi wszystkim ciuchami które przekłada się z kąta w kąt;)

ArliJ witaj wśród lutówek, szkoda że dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale;)

Vanilia wydaje mi się że u mamy jest jednak Filipek, więc warto byłoby zmienić. Daj znać jak po wizycie, jak juz oczywiście z randki wrócisz. Ja juz po, zaraz wszystko w wątku "u lekarza" opiszę, ale w zasadzie wszystko w porządku.

MamaNiki śliczna chineczka, mimo że blondyneczka;)

Munie
najlepiej dotrwaj do końca 38tc potem już spokojnie możesz rodzic, bo zwariujesz w tym łóżku, a tak przynajmniej będziesz miała dzidzie przy sobie;)

Isia sprężaj się z robotą, bo za 2 tygodnie ciąża będzie donoszona, więc dobrze żebyś miała większość poszykowaną. Z resztą jak patrzę na to co się z dziewczynami dzieje to nawet wcześniej możesz zacząć rodzić - reguły nie ma.

Kupiłam dzis mały szamponik i żel pod prysznic, więc moja wyprawka do szpitala juz kompletna, jeszcze tylko malutka musze spakować. Za 2 tygodnie mam wizytę i nie planuję do tego czasu rodzic, więc jeszcze czasu trochę jest, przynajmniej w teorii;)

reklama
Może jakąś modkę poprosić żeby usunąć komentarze do SMSÓW :-) moim zdaniem straszny bałagan jest na naszym forum przez to, że wszystko wszędzie się wpisuje.
Mam nadzięję, że jak dojdzie temat zdjęć maluszków to komenty będą gdzie indziej :-)
A teraz dobra wiadomość :-p Jak przyszłam do pracy to menago kazała mi iść do domu :-D więc już jestem po obiadku z małżem i zabieramy się za porządki (włączyło mi się sprzątanie i wicie gniazda - energia mnie rozpiera)
Jak tylko dostanę wiadomości od Cyśki to będę pisać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry