OlciaLolcia ludzie sa straszniii jezeli chodzi o przepuszczenie w jakiejkolwiek kolejceee masakraaa ale bardzo dobrze ze choc dzidzius cie przepuscil,co do tej twojej wrednej krowy szefowej jaka suczzzz niech jej sie zaplegna myszy w domu i mole w szafieeeeeeeeeeee

,ja juz spakowalam torbe ale tak sie przy tym zmeczylam ze szokkk i nadal mysle czy aby wszystko no i kochana nasza obserwuj sie trzymam tez kciukasyyyyyy
Kitek81 ja tez dzisiaj mialam wizyte i wszystko superowooo ale to w innym watku,co do cen to tak sa kosmiczne ja to wiele rzeczy na angielskim Ebayu kupuje bo ceny sa masakrycznie wielkieeee musialabym jakis bank obrobic rzeby wszystko kupic w normalnych sklepach,ja wczoraj wystawilam worek z ciuszkami po nas ktore trafia do biednych ludzi az mi sie buzia usmiechala ze choc tak mozna pomoc
Myszka2829 my jak mamy jakies miedziaki to je mozna wymienic w hipermarketach i drukuja ci bon na zakupy w tym sklepie wiec superowoooo
Hooba i dobrze ze marudzisz po to tu jestesmy zeby sluchac i marudzic a Tobie i synkowi zycze szybkiegoo powrotu do zdroweczkaaa :-):-)
Sonka_86 ja to mam jakies sny ze mnie maz zostawia i zdradza mnie z innymi laskami na moich oczach i ciagle tylko bzykanie ze tak powiem to chyba przez to ze u mnie posucha teraz hahahahaahahahha bo ja taki wielorybekk

,milo ze tak cie potraktowali w tym autobusie czasami ci faceci maja serce heheh
Magdabb juz blizej niz dalej ale wspolczuje tych boliii
Flower powodzenia na wizycie ;-);-)
Arlij witamy Cie serdecznie,co do zgagi ja tez nie wiedzialam co to jest i tez dostalam w 3 trymestrze i masakra niepolecam i chyba trzeba z nia zyc do konca ciazy neistety
Dee fajowo ze dodalas nowy teamt jestem zaa, no i masz super menagooo ma kobieta serceee
Cyska trzymam kciukasyyyyyyy za wasss
Ani83 kochana zobaczysz wszystko bedzie git trzymam za was kciuki zeby sytuacja sie poprawila
Vanilia fajno z tym kinem ja chyba sie w czwartek wybiore z mezusiem a cooo heheh
MamaNiki ale masz urocza chineczkeee ja nie mam pytan slodkaaaaaaaaa
Susi ja tez sie cholernie zaczynam baccc im blizej tym gorzej i dopada mnie syndrom panikiiiiii ze czegos brak i ze nieporadze sobie
Isia kochana ja tez mam dretwienie palcow u rak i nawet w tamtym tygodniu mnoja polozna mnie wyslala do fizjoterapeuty no i ta lekarz kazal mi robic takie zmiany temperatur raz wlozyc rece do dobrze cieplej wody i zaraz potem do zimnej i cos pomaga;-)
Sylcia007 a ja milalam sosik pieczarkowy i ziemniaczki ,Ravioli bylo wczoraj z serkiem stopionym na wieszku i na to delikat yummy polecam
Digitals oj ja tez caly czas musze kopytka do gory trzymac ale mam porade na zejscie opuchlizny jak ktos duzo wody ma w sobie:trzemy pietruszke na tarce na grubych oczkach i lyzka startej pietruszki zaewamy kubkiem goracej wodu i takie 3 kubeczki pijemy i widac rezultaty po 2 dniach mi pomagaaaa
Gieniuisa zdroweczka dbaj o siebieeee
A ja sobie leze i leniu****e mam dosc ogarniania i stwierdzilam ze to mi nie ucieknie wiec leze po wizycie u poloznej zjadlam obiadek i ogladam teli,moze dzis skoncze tylko prasowankoo dla dzidzi bo to tyle mi sprawia radosciii,maz rano skrecil mi komody pokoik dla Leonka juz odmalowany ,komody wstawione jeszcze tylko musi mi maz kolyske na gore zaniesc i przwijak od kolezanki wzjasc w czwartek i bede gotowa na porod Leonka bo torba juz spakowana

))))) jutro na obiadek zrobie chyba ogorkowa tak mam na nia ochote no i moze jakies nalesniczki