• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

siwa79, Weronika Mudant mi też brzuch najbardziej twardnieje w nocy. Czasami mam wrażenie, że całą noc jest taki twardy i do tego mocno boli, częściej się budzę przez to, że boli niż do wc :dry: no-spa forte hmm ja tam w zasadzie różnicy nie widzę, wezmę czy nie jest to samo.

Vanilia dobrze, że wizyta i wyjście do kina udane :-)

Ja tam jakoś nie zwracam uwagi na znaki zodiaku, obojętne mi to.

reklama
Vanilia- chyba wszystkie porody bede bardzo przezywac, juz sie tego troszke boje.Moja mama mowi ze ja to zawsze z sercem na dloni.Ale ty dziewczyno bedziesz miala takie warunki porodu ze ho ho.Bede Ci zazdroscic.:-p
Moja mala szaleje.... no tak dziecko BB, jak mama na forum to sie dzidzia cieszy :tak:

tylko na chwilkę, bo córa mi chyba zaraz wyskoczy, tak się rozpycha, normalnie jeszcze tak nie dawała czadu, ale chyba odwdzięcza się za to, że ją pościskałam jak się goliłam i obcinałam paznokcie od nóg-boszeeee jaki to wyczyn:zawstydzona/y:
widzę, że nie tylko u mnie takie przeboje z imionami i nawet wyborem płci-moja mama przy pierwszej mojej ciąży przez długi okres czasu nie mogła uwierzyć, ze będzie chłopak, bo wcześniej śnił mi się ś dziadek,-jej tata- który mi powiedział, ze przyszedł zobaczyć prawnuczkę-więc mama była zdania, ze przecież dziadek nie mógł tak kłamać, że szybciej USG się myli:-pi dłuuuuuugo mówiła do brzucha Haneczka:wściekła/y:no ale potem już jej przeszło, jak Mati się urodził!
nie no nie popiszę więcej, tak mi się rozpycha aż mi się słabo i gorąco robi !
miłej nocy i zdrówka dla chorowitków!

M85 wiesz ja nie biorę żadnych leków bo po pierwsze nie wiedziałam że mogę no spe a po drugie to bałam się żeby nie zaszkodzić,
i tak już nie jestem zadowolona ze siebie bo odstawiłam witaminy bo powodowały wymioty i źle się po nich czułam jakie kolwiek bym nie kupiła to do półgodziny był HAAAAAFT wiec wiec od paru tygodni nie biore witamin i już mam wyrzuty sumienia ale co miałam zrobić
:-( pani doktor do której chodzę powiedziała że te wymioty są gorsze niż nie branie witamin pod koniec ciąży hmmm ale ja jakoś nie mogę się uspokoić bo jak byłam w po przedniej ciąży prałam całą ciąże witaminki i magnez b6 a tu tylko do 6miesiąca a potem tak jak by mi odjeło zapotrzebowanie hmmm.

Te noce to sie coraz gorsze u mnie robia:/ pierwsze trudnosci z zasypianiem, a pozniej ze wstaniem... M juz spi a mi jakos tak sie nie chce. A no i od kilku dni zauwazylam, ze dziwnie mi sie chodzi:p jakos biodra, miednica sie rozszerza czy cos i tocze sie, a przy tym okropnie denerwuje , bo ja lubie wszystko szybko:)) buziaczki i oby ta noc byla lepsza od pozostalych :p

Siwa79- ja wogole nie biore wit! Niestety od samego poczatku wywolywaly u mnie wymioty i kazano mi z nich zrezygnowac! Teraz tylko biore zelazo, dostalam jednorazowo dawke wit. D i to by bylo na tyle.

reklama
Siwa - a próbowałaś inne witaminy brać, bo ja miałam nudności tylko po prenatalu, a teraz biorę pharmaton matruelle i jest ok. U mnie nospa działa, albo działa podświadomość - najważniejsze że pomaga. Munie coś wspominała żeby uważać z nospą ale nie wiem dlaczego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry