beti kochane te Twoje chłopaki, chciałabym mieć taki kontakt z dziećmi jak będą miały te naście lat.
Wiadomo co u sonki i Munie? Pewno już zapatrzone w swoje pociechy nie mają czasu pisac
Sylcia007 zdrówka dla małej, a Tobie dużo siły, moze to jednak juz dzis chociaz nie powiem, troszke wcześnie
galwaygirl jak czytam takie przepisy to dziękuję w myślach teściowej że takiego wspaniałego mi męża wychowała co nie ma dwóch lewych rąk do gotowania. Wiem jednak że dla wiekszości facetów taki przepis byłby jak znalazł.
Agatka a po co Ci ten test OCT robili? Czyzby juz Ci chcieli poród wywoływać? bierze się wiek rzeczywisty nie rocznikowy. Jesli np był tydzień przed urodzinami to liczysz lata skończone, a nie to co za tydzień będzie. I z tego co wiem to o miesiąc poczęcia chodzi a nie porodu, chociaż pewna nie jestem.
Dee nie zazdroszczę postawy mamy, ale wiem że takie też są i jakie by nie były to sie je kocha... nie wiem jaka u Ciebie sytuacja, ale wkurza mnie jak rodzice całe życie olewają swoje dzieci, a na starość oczekują od nich pomocy i wsparcia.
Isia kłaki to kłaki, ale koty przenoszą różne choroby, więc na Twoim miejscu bym uważała.
maron u mnie z pierwszym sie nie sprawdziło, z drugim na razie sie sprawdza o ile nie będzie niespodzianki przy porodzie.
magdabb dobrze że wróciłaś, juz myślałam że się rozpakowałaś
tynka27 jak dla mnie to co opisujesz to ewidentny czop, więc lepiej te skurcze odliczaj jak zaczną byc bardziej regularne to weź ciepły prysznic jak nie przejdzie to proponuję IP.