Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale przecież odruch Moro jest normalny u każdego dziecka, wręcz jego brak może budzić podejrzenia. Przetrwały czyli po 6miesiącu jest już jakąś patologią ale na początku jest ok. Najeździłam się trochę po neurologach z Małym.

on by układał, upychał, dziś pojechał zrobić remont auta przed narodzinami maluszka. A ja nic... wczoraj tylko poprasowałam, ale to nie syndrom, nie chciało mi się, z nudów wzięłam żelazko... 
Cześć dziewczyny!
z góry przepraszam ale z premedytacją wpadam dzisiaj żeby się wyżalić...
Mianowicie od wczoraj czuję się świetnie- no jakbym w ciąży nie była, fakt pipka trochę kłuje ale to nic w porównaniu do tego co odczuwałam w przeciągu ostatnich 2 tyg co najmniej. Żadnego napinania się brzucha, żadnych ucisków, nawet z łózka wstaje bez problemu. Na ktg lekarz stwierdził, że wszystko jest w idealnym porządku, to dlaczego ja kurka nie rodzę?
chyba mi się ciąża cofa...2 dni temu wyszorowałam cały dom, poprzestawiałam meble, weszłam schodami na 6 piętro (winda nie działała) i skakałam na piłce...i nic, nawet mnie to nie zmęczyło zbytnio a i lepiej się czuję co mnie troszkę jednak niepokoi bo termin za 6 dni a tu taki luz. Ten brzuch to chyba naturalnie juz mi taki zostanie-o!
Dee mam nadzieje, że prawnik czy notariusz pomoże Ci w załatwieniu sprawy. Ogólnie to widzę, że mamy podobnie popierdzielone życie w kwestii spraw rodzinnych, więc dokładnie wiem co przeżywasz.