reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Luty 2012

I klamka zapadła. Rozmawiałam z moją siostra a propos prezentu dla mojego małżonka i się okazało, że siostra wzięła mnie pod ogon, bo moja ciocia szykuje się zrobić prezenty mężczyznom w naszej niewielkiej rodzinie. Oczywiście wtajemniczyła mnie i mąż zamiast ode mnie dostanie od mojej cioci golarkę o której wspominałam.
Osobiście wybrałabym tą Golarka PHILIPS RQ 1150 SensoTouch 2D (1940081561) - Aukcje internetowe Allegro ale, że zakupu dokonuje ciocia poszłam na kompromis i wybrałam inny troszkę gorszy model (wiadomo fundusze), ale z tego co widzę ma dobre opinie :-) GOLARKA PHILIPS HQ 6920 SIECIOWO AKUMULATOROWA!!! (1941479371) - Aukcje internetowe Allegro z drugiej strony pomyślałam, że na początek lepiej żeby miał taką "tańszą", bo taki sposób golenia może mu wcale nie pasować (mimo, że chciał zawsze spróbować). Zobaczymy :-)
Zatem mnie zostanie kupno gry, bo wyszła nowa część i jakoś się tak złożyło, że to prawie tradycja, że ja ją kupuję na święta :-D i dołożę mu w kopercie kilka pieniążków do ostatniej sesji tatuażu, żeby mógł sobie skończyć go w styczniu. :-)

reklama
Dee- a z tym przytulaniem to chodziło o bara bara czy o zwykłe przytulenie dziecka? bo już zwątpiłam po postach myszy ;-)

hahaha no prosze, to sie zrozumialysmy :-D
bara bara jak ciaza przebiega prawidlowo to nawet wskazane i napewno nie "uszkodzi" dzidzi^^

daissy a widzisz jaka ja jestem malo domyslna:-D

p.s.
wszystko przez mojego M, pojechal sobie w delegacje i od dwuch tygodni go nie ma :( a tu jeszcze 12 dni...)

Ostatnia edycja:
Hej, jakos tak nie mogę nadrobić ciągle przyrastających zaległości z tego ogólnego wątku...wiec tak tylko przeleciałam co tam u Was...:)
Pluszacze gratuluję nowego lokum i strasznie zazdroszczę!:) My już prawie dwa miesiące siedzimy u rodziców...deweloper nadgania, ale wszystko to trwa i trwa...modle się zeby do połowy stycznia się przeprowadzić...
Geniusia - takie teksty trzeba olać, ja dokładnie wczoraj od swojej cioci usłyszałam na powitanie bardzo podobne słowa..Nie wiem czemu tak jest, ze jak kobieta jest w ciąży to nagle każdy ma prawo (czasem wrecz czuje sie w obowiązku) skomentowania jej wyglądu i to najczesciej kończy sie tekstem w stylu ale Ciebie przyboło, no jak się pieknie zaokrąglasz, rośniesz w oczach itp...ja do 90 w pasie jeszcze nie dobiłam, 60 kg tez jeszcze nie osiągnęłam i jak słysze jak to nie urosłam to szlak mnie trafia i mi sie przykro robi...bo ja w ciąży gruba być nie chce...co innego usłyszeć ze brzuszek pięknie rośnie a co innego ze jest sie grubym, czy grubawym...Oczywiscie mezowi co chwile marudze ze sie gruba zrobiłam ale to ja sama mówię - licząc na to ze mi jakis komplement zaraz rzuci:) gdyby on spróbował tak mnie okreslic to bym się smiertelnie obraziła:):)
Daissy_ tez się tak własnie zastanawiam o jakie przytulanie chodziło, bo byłam pewna ze Dee miała na myśli jakiś seksik:) a nie tulenie dzieciaczka:):)
Co do mycia noworodków w szpitalu to tez słyszałam ze to dość koszmarnie wygląda, ale podobno krzywdy sie tym nie robi - jest szybko i sprawnie...w końcu połozne mają wielką wprawę...

reklama
witam:-)
sie usmialam z tgo zrozumienia sie :-) od razu lepszy humorek z rana.Moj m to mi na zarty mowi ze mnie wydelo.
Dzisiaj jade na 12 do lekarza, zobaczymy jak wyniki wyjda.Znow bez USG tlko tetna poslucham :-(
Paluszek-oby udalo sie szybciej wprwadzic, bo styczen juz moze byc dla nas rozny.
Nam w styczniu ma przyjsc kanapa, wiec smialam sie ze kobieta do mnie zadzwoni ze sofa do odbioru, a ja jej odpowiem z porodowki ze jaka sofa dziecko do odbioru.
Deen co do golarki to fakt lepiej na pierwsza nie przeplacac, kolezanka kupila drozsza ktora lezy w szafie bo skorze jej m nie sluzy.Moj za to innej ci nei uzyje jak tylko elektrycznej, bo ma tak delikatna skore ze na drugi dzien od razu ma krostki i zaczerwienienia(na nasz slub sie ogolil zwykla- dzieki bogu bylo jednodniowe)A ta za 100 nie musi byc wcale taka zla.My kupowalismy tez taka do 200 zl bo z dnia na dzien mu sie zepsula i dobrze mu sluzy.

Do góry