Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jego przyjaciel mnie poobwoził dzisiaj wszędzie. Była położna dzisiaj, ściągnęła mi szwy, wczoraj Sebusiowi odpadł kikutek
ma przepiękny pępuszek :** W ogóle, to Sebuś ma uczulenie na Johnsona... Na szczęście mam tylko płyn do kąpieli... Tak go wysypało biedactwo moje... Wczoraj kąpałam go w czystej wodzie i już troszkę mu zeszło, a położna powiedziała, żebym dzisiaj go z krochmalem wykąpała
Także krochmalimy Juniorka dzisiaj
.
Obok jest cukiernia, w której mają najlepsze pączki na świecie. Zeżarłam dwa
... Wprawdzie niby nie powinnam, bo tłuste itd, ale ostatnio jadłam w tłusty czwartek i Juniorkowi nic nie było... 

Jak to BB powiedziałam, to się prawie obsmarkal ze śmiechu... A ja prawie brzucha nie mam już!!! No ale chodzę jak pingwin z przyzwyzajenia hehe
I wszystkie Bąbelki przepiękne!!! Też się pochwalimy zaraz ;-) 

Kurcze internetowy nie internetowy ty se tego księcia pilnuj i to bardzo. Fotek nie wstawiaj , koleżankom nie przedstawiaj i targaj pod ołtarz bo drugiego takiego ze świecą nie znajdzieszMitra- Ja mam wszystko z Nivea, tylko ten płyn... Widać BB się bardziej zna, bo całą wyprawkę kosmetyków dla Juniorka kupił mi z Hippa właśnie![]()
koleżankom nie pokazuj, nie chwal przed nimi
My to co innego, każda trzyma kciuki i z wypiekami czyta lutową 
od razu humor lepszy mam
I od środy co 2-3 dni jeździmy na ktg do szpitala