reklama
Weronika Mudant
Fanka BB :)
Kurcze, szkoda ze znikacie stad
. Ja nie bardzo na razie miałam czas aby do Was pisać ale jak coś działo sie małemu albo chciałam sprawdzić czy młody rozwija sie prawidłowo bylyacie moja skarbnica wiedzy
.
Usciski dla Was ogromne i dziękuje ze mogłam korzystać z Waszych doświadczeń
Usciski dla Was ogromne i dziękuje ze mogłam korzystać z Waszych doświadczeń
salernes
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie lutowe mamusie :-).
Zaglądnęłam do Was po dłuższym czasie a tu takie zmiany i nowo otwarte forum,nie mam zbyt dużo czasu na pisanie mój synek jest bardzo absorbujący,jak by była taka możliwość to bardzo proszę o linka do nowego forum.Pozdrawiam:-)
Zaglądnęłam do Was po dłuższym czasie a tu takie zmiany i nowo otwarte forum,nie mam zbyt dużo czasu na pisanie mój synek jest bardzo absorbujący,jak by była taka możliwość to bardzo proszę o linka do nowego forum.Pozdrawiam:-)
Hej lutówki
widze ze forum lutówek sie podzieliło
...jedna część odeszła w zamkniety
...a druga grupa stworzyła grupę...
Szkoda ze nie bedzie nikt tu pisał...cóż..Pozdrawiam Dziewczyny powodzenia oby forum nie wygasło z latami...
Pozdrawiam Ewelina i Jessica:-)
widze ze forum lutówek sie podzieliło
...jedna część odeszła w zamkniety
...a druga grupa stworzyła grupę...
Szkoda ze nie bedzie nikt tu pisał...cóż..Pozdrawiam Dziewczyny powodzenia oby forum nie wygasło z latami...
Pozdrawiam Ewelina i Jessica:-)
Witam lutowe mamusie
Moja młodsza córeczka urodziła się 10 lutego 2012 więc prędzej czy później musiałam tutaj trafić
z racji bycia podwójną mamą (starsza córcia z maja 2010) śledziłam forum majowych mamuś... Teraz czasem muszę sobie przypomnieć jak to jest z takim 4miesięcznym maluszkiem, bo mimo nieduzej róznicy między dziewczynkami już nie wszystko pamiętam(rozszerzanie diety,postępy w rozwoju...).Szkoda,że Mamy piszące tu do tej pory gdzieś uciekły,ale mam nadzieję,że znajdą sie nowe i może jakoś ''pociągniemy' to forum :-) Na dzisiaj tyle... Pozdrawiam
z racji bycia podwójną mamą (starsza córcia z maja 2010) śledziłam forum majowych mamuś... Teraz czasem muszę sobie przypomnieć jak to jest z takim 4miesięcznym maluszkiem, bo mimo nieduzej róznicy między dziewczynkami już nie wszystko pamiętam(rozszerzanie diety,postępy w rozwoju...).Szkoda,że Mamy piszące tu do tej pory gdzieś uciekły,ale mam nadzieję,że znajdą sie nowe i może jakoś ''pociągniemy' to forum :-) Na dzisiaj tyle... PozdrawiamJeszcze tylko jedno pytanie:-) Macie jakiś pomysł na zmniejszenie ilości pobudek malucha w nocy? Tośka po pierwszym dłuższym śnie od 2, około 5 godzin budzi się przez resztę nocy co 2 godziny...Pociągnie z cycusia i zasypia ponownie...Ze starszą córką nie mialam takich pobudek w tym wieku,a w nocy miała już tylko jedno karmienie. Mamusia rano ledwo patrzy na oczy

reklama