reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

Isiu kurcze biedny Martinek w tym kasku, ale jak mus to mus. Oby upałów nie było, bo będzie mu jeszcze niewygodniej. Co do fotelika Marta już raz jechała w foteliku Ani położyliśmy w maksymalnie płaskiej pozycji i było ok:tak: Anka ma Maxi Cosi od 9-18
U nas ze szczepienia oczywiście nici, bo coś jej furczy w oskrzelach:no:
Mamy zalecony eurespal, inhalacje Atroventem, i Groprinosin kontrola w piątek oby znowu na płuca nie przeszło. Narazie Marta miała tylko zaszczepioną żółtaczkę 2 dawki a kiedy reszta:szok:Od września idzie do żłobka i przydałoby się już.
Dzisiaj mamy echo serca niby tylko formalność, ale trochę się denerwuję:baffled:
No i wagowo tak sobie bo 6270 a startowała z 3880
To by było na tyle żali;-)

reklama
Myszko pisząc o podglądaniu miałam na myśli osoby niezarejestrowane, albo z jakimś marnym jednym postem na koncie:-)

Isia - Kurcze, biedny Martinek, oby szybko mu pomoglo. zaloguj sie na drugim forum, bo wszyscy czekaja na Twoje opowiesci zza oceanu:rofl2: a co do fotelika, to albo kup 9-18 kg z opcja rozkladania, albo 0-18 kg. Tam na pewno bedzie pozycja bezpieczna dla dzieci niesiedzacych, skoro noworodki moga jezdzic :sorry2:
Antila - a co uzywasz? Formowanki czy kieszonki?

Ostatnia edycja:
Antila - a co uzywasz? Formowanki czy kieszonki?
Tego i tego na razie mam cztery formowanki , dwa otulacze, trzy koeszonki kilka prefoldów i tetrę
. Najbardziej lubię takie dwie formowanko- kieszonki plus otulacz, wytrzymują całą noc a pupa sucha
Kupiłam jeszcze dwie używane formowanki yetty na bazarku- czekam na nie:-p

No wlasnie widzialam Cie, tez sie rozgladalam, bo jakos tak mnie kusza te wielo :-D:-D My problemow z pupa nie mamy zadnych, ale te wielo sa takie sliczne :sorry2:

Isia czekamy czekamy.Biedny Martino!!!!ale dwa miesiace zleci zybciutko, to dla jego dobra jest!!!
Antila ja jakos nie wyobrazam sobie wielorazowych, za wygodna jestem,wiec szacunek.
Nadgonicie jeszcze z waga:-) Wazne zeby zdrowa byla malutka.

Trina niektóre z tych pieluszek to istne cuda. ja wybieram się do sklepu, gdzie mają BabYettę obejrzę pomacam i i może się skuszę, one dość drogie są
Dagrab ja myślałam, że to strasznie dużo roboty z tymi wielorazówkami a okazuje się, że wcale nie. Byłam też w szoku, że taka pieluszka wytrzymała całą noc i od strony pupy mała miała sucho

Martino dzisiaj strasznie marudzi, starszaki tez bo na razie wstrzymalam wszystkie wycieczki.
W tamtym tygodniu bylismy w zoo, w ogrodzie botanicznym i na basenie. A na razie siedzimy w domu bo na dworzu 38 stopni i nawet do skrzynki na listy nie ma komu pojsc.
Ja od pierwszego dziecka jestem wierna Pampersom. Raz skusilam sie na jakies tansze gooowno i pierwszej nocy nie wytrzymalo, wyrzucilam.
Misiek ani razu nie mial nawet zaczerwienionej pupci. Stosuje tylko na noc troche Sudocremu.
Mozecie mi podeslac jakies linki do tych siedzonek?

reklama
Do góry