reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

reklama
Hejka.
Mój też juz jada zupki z kaszka manną narazie marchewka ziemniak kaszka i kilka kropel oliwy z oliwek za kilka dni dodam zielony groszek albo kalafior.Dzisiaj mam zamiar podac jabłuszko z Hippa bo po tych zupkach ma zaparcia jak niepomoże to kupie sliwke w słoiczku.
ANIA KROPLA ja bym tak M nie odpusciła swojemu sie tak dałam i teraz nierobi nic przy dzieciach do domu przychodzi jak do hotelu.
ANTILA biedne sa te chore dzieciaczki ja z kolei napatrzę sie na dzieci niepełnosprawne w ośrodku gdzie rehabilitujemy młodego,smutny widok:no:

Kosek też nic nie słyszałam, ale od paru dni tv nie włączałam

Właśnie kończę pakowanie i jutro na krótkie wakacje z mamą i dziewczynkami. Jedziemy do agrogospodarstwa mam nadzieję, że będą tam tam inne dzieci i Ania się nie zanudzi;-)
Marta czuje się lepiej,a le nebulizator i leki niestety jadą z nami:baffled:
W sierpniu już na dłużej całą rodzinką planujemy jakieś jeziorko zrezygnowaliśmy z Balatonu ze względu na Martę- z lekarzami to ja wolę po polsku się dogadywać:-D

Antila- jakaś znów masakra byla typu strzelanina. Dużo os nie żyje. Gości miał mieszkanie zaminowane To chyba o to chodziło

Czesc Dziewuszki!
Ja jakos nie moge dojsc do siebie. Mamy juz wykrywacze metali na lotniskach i w szkolach.
Co teraz? Centra handlowe, kina, spozywczaki?
Pare lat temu gosciu strzelal do ludzi na stacjach beznynowych w Waszyngtonie. Albo pojdzie do przedszkola, na plac zabaw...
Normalnie nie mozna przewidziec co komu do glowy strzeli.
W Stanach mozna kupic bron nawet w supermarkecie. Kazdy kretyn moze ja posiadac.
Wczoraj robilam wycene dla malzenstwa policjantow. No i zdziwilo mnie, ze pracuja on godzine drogi od domu a ona az 1,5h. Wytlumaczyla mi, ze szla sobie po sluzbie, nieuzbrojona do sklepu z dzieckiem na reku a tam np. facet, ktorego 3 dni wczesniej potraktowala taserem albo gosciu co go aresztowala i juz na wolnosci. Dlatego postanwili sie wyprowadzic jak najdalej od miejsca pracy.
Do tego moja pracownica sie okazala alkoholiczka, dlatego tak brala te wolne. Nie wiem zupelnie co zrobic. Wyrzucilabym ja na zbity pysk gdyby nie to, ze ma ciezka sytuacje. Jej maz zostal deportowany w marcu i ona zostala sama z 15letnim synem.
Ta sytuacja jest dla mnie bardzo personalna dlatego wole ochlonac i dzisiaj bede musiala sie zebrac i z nia porozmawiac. Ale niestety alkoholicy nie ida sie leczyc po rozmowie, musza spasc na same dno. Szkoda mi bardzo dzieciaka, nigdy baby bo ona jest dorosla i wie co robi. Dziecko nie ma wyboru.
No i dobil mnie zupelnie w tym tyodniu Martino. Ten kask mu zdziera skore z tylu glowy. Nasza terapeutka robi co moze, zadzwonila do kliniki i kazala im zrobic nowy a mi na razie go nie nosic. A ten kretyn w klinice zadzownil do mnie i sie pyta co sie dzieje i mowi no to przyjsc go znowu podetniemy a do tej pory staraj sie mu zakladac nawet po pare minut.:wściekła/y:
Dziecko mi sie drze w nieboglosy jak tylko mu go zaloze a przeciez kazdy kto go widzial wie, ze Martinek to jest najpogodniejsze dziecko na swiecie. Czasem jest juz godzine po jedzeniu czy bardzo spiacy i ledwo kweczy. Zeby plakal to cos naprawde musi mu sie zlego stac.
No i wlasnie taka jestem rozbita zupelnie, nie wiem co robic.
Jesli w Polsce nie nosi sie kaskow to jak sie koryguje ksztalt glowki dziecka?
Jeszcze ten guzek taki z boku to mozemy go na nim klasc ale z tylu ma taki ukos splaszczony to jak to mozna skorygowac inaczej niz kaskiem?

Isia, Martinek przesłodki i jaki kudłaty :-), a sytuacji "na mieście" nie zazdroszczę. przesrane :no::baffled:

nie mogę korzystać z kompa, bo młody zjada mi mysz :rofl2:

reklama
hej, ja też nie mogę korzystać z neta ale dlatego że jestem u rodziców a oni nie mają, teraz siedzę sobie w bibliotece, mama została z małą,

wydaje mi się, że utrudniony dostęp do broni trochę by ograniczył takie zdarzenia, u nas przecież też psycholi nie brakuje, a takich sytuacji nie ma raczej...

czy wasze dzieciaczki też zezują? moja zezuje i trochę się zaczynam martwić, tzn. czytałam że do 6 m-cy mogą, ale lepiej pójść do okulisty...

no i zaczęłam dawać gluten, trochę kaszki manny do warzywek, na razie cisza, ale to dop jeden raz był...

Do góry