reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

Wpadlam tylko na chwilke prosic o kciuki: dzisiaj mamy inspekcje, miejmy nadzieje, ze juz ostatnia i bedziemy mogli nareszcie sie wprowadzic na gore.

reklama
Isia kciuki trzymam mocno:tak:
W pierwszej chwili przeczytałam, że będziecie mieć insekta:-D
Hooba dziękujemy.Ania zdrowa, ale ona to ruski czołg-)

Isia znalazłam w sklepie blisko domu miód manuka. Pamietam, że dzieciom go dajesz. Przypomnij mi, który :tak: bo akurat tu mają szeroki wybór. I bym kupiła, będzie jak znalazł dla mojego Kacperka na zaś :tak:

geniusia 550+, ten jest najsilniejszy.
Inspektor przylazl, wreczyl nam liste 11 rzeczy, ktore trzeba jeszcze zrobic i powiedzial, ze 23 jedzie na urlop:baffled:
Takze M dzisiaj lata jak szalony bo trzeba go w nastepnym tygodniu zawolac w razie jakby czegos jeszcze nie zatwierdzil.
Do tego sprawdzal klimatyzacje i mi rozlaczyl ta gorna a ja wyslalam dzieciaki plus koledzy na gore jak Misiek spal. Misiek usnal a oni mi sie na dol zwalili. Musialam sama rozwiklac co rozlaczyl i gdzie i jak. No ale udalo sie.
Misiek jest przesmieszny jak nie daje mu jedzenia wystarczajaco szybko to wyciaga jezora i zlizuje to co spadlo na sliniaczek.:-)

Isia dzięki :) a jak to w razie czego podawać? I czy takim małym dzieciaczkom jak nasze też można czy dopiero trochę starszym. O tym miodzie nigdy wcześniej nie słyszałam, tylko od Ciebie.

Kacper się rozgaduje maaaameee meeemeee maaaam maaaamaaaamaaaa i takie tam. Obstaję, że to jest mama i już :) w piątek nas zaskoczył i dźwignął się na kolankach i na rączkach. Szok :szok: trwało to chwileczkę ale było ;-)

Ostatnia edycja:
Bałtyk pozdrawia :-). Młody zachwycony morzem i nawet dobrze zniósł ponad 700km podróż :-).

geniusia, pewnie od teraz ciągle będzie powtarzał te pozycje :tak:

geniusia do roku czasu nie wolno dzieciom miodu podawac, podejrzewam, ze Manuki tez nie.
My bierzemy go tylko jak jestesmy chorzy, lyzeczke 3 razy dziennie. Zazwyczaj na drugi dzien wszystko przechodzi.
Manuka dziala nie tylko na przeziebienia, na brzuch i rany i pare innych rzeczy tez.

Isia znalazłam w sklepie blisko domu miód manuka. Pamietam, że dzieciom go dajesz. Przypomnij mi, który :tak: bo akurat tu mają szeroki wybór. I bym kupiła, będzie jak znalazł dla mojego Kacperka na zaś :tak:

Miodu do roku sie nie podaje bo strasznie uczula. Moją uczuliła podałam jej jak miała1,5 roku.Lepiej podać tran bo można już jak pamiętam od 5 m.

reklama
Anatila mnie to przeraża :no: wejdzie wszędzie! ale super że się rozwija bobek :)

Dziewczyny, mam ważne pytanie. Ja nigdy na grypę żołądkową nie chorowałam, dlatego nie mam o tym pojęcia. Jak to jest z zaraźliwością jelitówką???? Nie wiemy, czy możemy pojechać w następny piątek do teściów (o ile samochód zadziała), a czytamy, że to jest bardzo zaraźliwe nawet po ustaniu objawów?! Niby lekarz mówił, że 3-4 dni. A my doczytaliśmy że jeśli jelitówka jest po zarażeniu szczepami z grupy rota, to masakra i nawet do 3 tyg. A nie chcę, żeby Kacperek zachorował. Ja zaczęłam mieć stracha, że hej... (wszędzie gdzie mogę zadaję to pytanie :zawstydzona/y:).

Ja chyba znowu trochę co jakiś czas popiszę na BB. Mam sentyment :tak:

Mój Kacper :) Uczę się fotografii :)

Załączniki

• DSCN0948-1.jpg
    DSCN0948-1.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN0924-1.jpg
    DSCN0924-1.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 47
Do góry