reklama
emyly
Fanka BB :)
Cześć mamuśki 
Jestem mamą Igorka. Miał urodzić się 10 lutego, jednak stwierdził, że nie będzie tyle czekał i wybrał styczeń
Teraz też śpieszy mu się do wszystkiego. Raczkuje i podnosi się trzymając szafek bez problemów. W wolnych chwilach postaram się popisać z Wami
Igorek jest na piersi plus oczywiście warzywka i owoce. Fotki wrzucę na odpowiedni wątek.
Geniusia - zdrówka dla Kacperka
Jestem mamą Igorka. Miał urodzić się 10 lutego, jednak stwierdził, że nie będzie tyle czekał i wybrał styczeń
Geniusia - zdrówka dla Kacperka
ania_kropla
hej, trochę mnie nie było, ale melduję, że w końcu wróciłam do domu, na razie czasu wystarczyło mi tylko na przeczytanie zaległości,
strasznie się moje dziecko rozbestwiło przez nadmiar rąk do noszenia, ale w końcu nauczyło się przewracać z brzucha na plecy...spadam bo ryczy...
strasznie się moje dziecko rozbestwiło przez nadmiar rąk do noszenia, ale w końcu nauczyło się przewracać z brzucha na plecy...spadam bo ryczy...
tynka27
emyly a skad ze slaska? ja z gornego niedaleko Pszczyny, mój Maciej tez miał sie urodzić 9 lutego jednak wybrał styczń ;-)
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Wściekła jestem znowu planują zmiany w opłatach za przedszkola
Kraków w tamtym roku proponowała jedną z najwyższych opłat w kraju, zrezygnowali z tego po protestach rodziców a teraz znowu:-(
Jak będzie tak, jak planują to zapłacę 500 zł za przedszkole i 350 za żłobek no załamka normalnie
Do tego chcą brać opłaty za godziny deklarowane a nie realne czyli te zegary, które zamontowano w celu rozliczania pobytu dzieci idą na śmietnik(bardzo ekonomiczne)
Ech chyba musimy opuścić ten kochany prorodzinny kraj

Kraków w tamtym roku proponowała jedną z najwyższych opłat w kraju, zrezygnowali z tego po protestach rodziców a teraz znowu:-(
Jak będzie tak, jak planują to zapłacę 500 zł za przedszkole i 350 za żłobek no załamka normalnie

Do tego chcą brać opłaty za godziny deklarowane a nie realne czyli te zegary, które zamontowano w celu rozliczania pobytu dzieci idą na śmietnik(bardzo ekonomiczne)
Ech chyba musimy opuścić ten kochany prorodzinny kraj

A ja trzese portkami i zaczynam szukac prywatnego przedszkola dla mlodego. Strasznie mi sie podoba to, gdzie teraz jest. A w Wawie ma chodzic do publicznego od wrzesnia, ktore jest takie sobie. A mlody straszny wrazliwiec jest, no i ma problemy komunikacyjne (logopedyczne) wiec boje sie o niego.
Antila - czym smarowalas pupe Martusi, jak sie odparzala? Lili od wczoraj smaruje sudokremem, ale jest gorzej, teraz na noc bepanthen zapodalam.
Antila - czym smarowalas pupe Martusi, jak sie odparzala? Lili od wczoraj smaruje sudokremem, ale jest gorzej, teraz na noc bepanthen zapodalam.
geniusia, zdrówka dla Synka życzę! <tuli>
Antila, ja często korzystam z przepisów ze stronki Moje Wypieki, fajne są, proste i smaczne. na tort bezowy też są, może akurat Ci się spodoba:
Moje Wypieki | Szwarcwaldzki tort bezowy
Moje Wypieki | Beza z orzechami laskowymi i kremem czekoladowym
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami
Moje Wypieki | Tort bezowy z orzechami laskowymi i czekoladą
Moje Wypieki | Tort bezowo - kawowy
Moje Wypieki | Mrożony tort bezowo-cytrynowy
Moje Wypieki | Gooey chocolate stack
najlepiej wejdź sobie sama i przejrzyj, bo nie wiem, czy któregoś nie ominęłam ;-).
emyly, hej :-). ale wysportowany Twój Igorek :-).
trina79, ja smaruje odparzenia sudokremem i posypuje dodatkowo mąką ziemniaczaną. tak po porodzie poleciła mi położna i faktycznie działa. kilka razy i odparzenia schodzą. spróbuj, może Wam też pomoże.
my dziś byliśmy u fotografa zrobić młodemu zdjęcia do dowodu. ale ma uśmiech :-), ale dopiero po 5 min się udało haha :-)
aaa i młody dziś dostał jabłko, ale chyba warzywa mu bardziej podchodzą. krzywił się strasznie.
Antila, ja często korzystam z przepisów ze stronki Moje Wypieki, fajne są, proste i smaczne. na tort bezowy też są, może akurat Ci się spodoba:
Moje Wypieki | Szwarcwaldzki tort bezowy
Moje Wypieki | Beza z orzechami laskowymi i kremem czekoladowym
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami
Moje Wypieki | Tort bezowy z orzechami laskowymi i czekoladą
Moje Wypieki | Tort bezowo - kawowy
Moje Wypieki | Mrożony tort bezowo-cytrynowy
Moje Wypieki | Gooey chocolate stack
najlepiej wejdź sobie sama i przejrzyj, bo nie wiem, czy któregoś nie ominęłam ;-).
emyly, hej :-). ale wysportowany Twój Igorek :-).
trina79, ja smaruje odparzenia sudokremem i posypuje dodatkowo mąką ziemniaczaną. tak po porodzie poleciła mi położna i faktycznie działa. kilka razy i odparzenia schodzą. spróbuj, może Wam też pomoże.
my dziś byliśmy u fotografa zrobić młodemu zdjęcia do dowodu. ale ma uśmiech :-), ale dopiero po 5 min się udało haha :-)
aaa i młody dziś dostał jabłko, ale chyba warzywa mu bardziej podchodzą. krzywił się strasznie.
Ostatnia edycja:
trina ja dostałam na odparzenia maść robioną w aptece, podobno rewelacyjna. Ale nie miałam dokłądnie okazji wypróbować, bo młodemu przeszło odparzenie. Stosowałam miks sudokrem czasem, a czasem linomag maść.
Antila Betibeti przeprasza, zapomniała hasła do BB, a nowe dostała mailem, a maila syn skasował ;-)
Kacperek miał dziś bardzo obniżoną temperaturę, spanikowałam, 34,5 to za maaaaało. Ogrzewałam pod dwoma grubymi kocami (jak rano zasnął) i trzymałam go w objęciach przytulonego. Powoli temp wzrosła ciut ciut. Przed 12 jednak pobiegłam do przychodni. Ma trochę czerwone gardło, trochę czerwone prawe uszko, dostał kropelki na to. Chyba coś go boli przy jedzeniu, bo je krótko, szarpie trochę, jest jakiś problem. Teraz udało mi się go trochę podkarmić jak przysypiał, więc nie jest źle.
Antila Betibeti przeprasza, zapomniała hasła do BB, a nowe dostała mailem, a maila syn skasował ;-)
Kacperek miał dziś bardzo obniżoną temperaturę, spanikowałam, 34,5 to za maaaaało. Ogrzewałam pod dwoma grubymi kocami (jak rano zasnął) i trzymałam go w objęciach przytulonego. Powoli temp wzrosła ciut ciut. Przed 12 jednak pobiegłam do przychodni. Ma trochę czerwone gardło, trochę czerwone prawe uszko, dostał kropelki na to. Chyba coś go boli przy jedzeniu, bo je krótko, szarpie trochę, jest jakiś problem. Teraz udało mi się go trochę podkarmić jak przysypiał, więc nie jest źle.
reklama
Ja dzisiaj caly dzien w rozjazdach, woze pracownice z domku na domek a M z druga robi.
Pada u nas i pogoda pod psem.
A do tego mnie potwornie boli ucho. Nie w srodku tylko u gory platek, tak jakbym na nim spala?
U nas Sudocrem sie super sprawdzil przy calej trojce. Martino nigdy nie mial tyleczka nawet czerwonego a smaruje mu tylko na noc sudocremem.
Pada u nas i pogoda pod psem.
A do tego mnie potwornie boli ucho. Nie w srodku tylko u gory platek, tak jakbym na nim spala?
U nas Sudocrem sie super sprawdzil przy calej trojce. Martino nigdy nie mial tyleczka nawet czerwonego a smaruje mu tylko na noc sudocremem.