Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, skonczyłam 38 tydzień
nie sądziłam, że będziemy z Leosiem w dwupaku do dzisiejszej wizyty
Pewnie dziś tradycyjnie uśłuszę, że zero rozwarciamimo, iż wieczoren miałam bolesne twadienie-skurcze
Brat przyjechał na ferie, zaraz idzie po bułeczki.
Potem się bierzemy za wałkowanie angielskiego, a mąz jakwróci będzie go uczyć mat-fiz, bo ma duże tyły a duże sprawdziany po wolnym. Będę mieć z kim na spacery chodzić

córa wstała o czwartej cała zasmarkana, dałam syropek i spała już ze mną. Rano patrze a ona ma znowu gorączkę, katar oraz opryszczka i zajady po raz pierwszy w życiu
jej wyszły. Ręce opadają co za dziadoski wirus, lekarka mówiła, że do 25 dni moze sie utrzymywac czy to możliwe?! Kurcze żebym ja czegoś od niej nie załapała. Tydzień w domu siedziała poszła tylko do kościółka wczoraj i apiać od nowa
.
same wirusy do okoła, trzeba poczekać
miłego poniedziałku
Tez tak macie ze jak ktos nie moze sie do was dodzwonic lub gdy nie odbierzecie od razu to mysla ze rodzicie?:-) Obsesja jakas u ludzi![]()

a buuuu........
jakby nie z naszej epoki... i podzielone na boksy, nawet tam nie weszłam. zdecydowaliśmy z meżę, że rodzimy razem. ooooooooo jak mi dobrze z tym
dla mnie on moze siedziec w tym saloniku z tv, ważna świadomośc, że będzie i sala ładna i intymna.

ale szczerze to mnie to dziś bardziej rozbawiło niż wkurzyło bo za 2 minuty mu przeszło i mi jeszcze pomógł to śniadanie zrobić...