Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ech będzie trzeba się za nie wziąć:-( Już nie chce być w ciąży!!
Miesiąc temu kupiłam krem na rozstępy, i skąd ja wtedy wiedziałam, że będzie on potrzebny?

Znaczy on malował, a ja mu ułatwiałam prace sprzątając, wyciągając rzeczy z szafek i przenosząc w inne miejsce, myjąc podłogę co by nie trzeba było potem szczotkom zeskrobywać resztek farby

Żanetko, współczuję rozstępów, no i witaj w klubie
Ja się wreszcie położyłam, cały dzień ciągle coś się działo. D..e samopoczucie ciut mi przeszło. Oby jutro było lepiej..
Wszystko mnie tak denerwuje, że aż to niewiarygodne
Jutro brata odstawiamy do domu, więc odpocznę po tym tygodniu.
jutro jadę z Dawidem i z sobą, zobaczę co nam powiedzą? chociaż nie za bardzo wierzę w doraźną pomoc (kiedyś stwierdzili dzieciakom ospę, a to była wysypka wirusowa
) czy któraś z Was się z tym spotkała znaczy z tym krztuścem?
ale z drugiej strony dzieciaki szczepione
aaaaa nie wiem co robić 
a tak się cieszyłam że się obejdzie bez gratisów rozstępowych...smarowanie niestety nic nie dało oprócz radości przez 8 miesięcy że gnojki przechytrzę
i normalnie zipie jak lokomotywa...puf jak gorrrąco!a u nas też nie ciekawie, do 2 w nocy latałam z syropkami i piciem, bo Dawid tak kaszlał, że nie mógł spać, a ja razem z nim się dusiłam :-( siostry córki (4 i 2 lata) to samo, ale one do tego w dzień też ciężko i pojechali na doraźną pomoc, tam pani dr stwierdziła krztusiecjutro jadę z Dawidem i z sobą, zobaczę co nam powiedzą? chociaż nie za bardzo wierzę w doraźną pomoc (kiedyś stwierdzili dzieciakom ospę, a to była wysypka wirusowa
) czy któraś z Was się z tym spotkała znaczy z tym krztuścem?
Dreamuś jaki Ty masz dokładnie ten kaszel? kurna nie wiem czy to jakiś wirus czy rzeczywiście to dziadostwo się przyplątałoale z drugiej strony dzieciaki szczepione
aaaaa nie wiem co robić
![]()

dopiero teraz masz wątpliwości? ten kto to powiedział to jakiś kretyn. na pewno facet i to jeszcze ksiądz - jak to już nieraz tu dziewczyny pisały. zresztą jak opiszę zaraz mój dzisiejszy humor to zobaczysz jaki to piękny okres dla mnie.
mi go strasznie brakuje. Teraz już coraz rzadziej łapię się na tym, że odruchowo go głaszczę ale na początku była masakra. Ciąża była dla mnie wspaniałym okresem.Teraz jest też cudownie bo nasz maleńki cud jest już z nami 

w ogóle ostatnio przeżywam radość z przebywania w kuchni, wcześniej robiłam obiadki, żeby coś zjeść, a teraz to tylko szperam w różnych przepisach i zastanawiam się co by tu zrobić... dzisiaj mówiłam do męża, że nie jadę windą, tylko po schodach,a On mi na to, że jedziemy windą, bo jeszcze teraz urodzę