reklama

Luty 2013

Właśnie dostałam takich 'kapiących' upławów, lekko białawych..:baffled: w dodatku bardzo mnie w krzyżach boli.
Może to ten czop odchodzi, albo wody się sączą:baffled:

reklama
kurczaki, nie pamiętam bo wyrzuciłam opakowanie, fajne to cudo na pierwsze dni, kiedy nie wiedziałam jak mała przystawiać i miała kłopoty ze złapaniem cyca ale teraz już nie używamy, lepiej się najada prosto z cyca..a no i dzięki tym osłonkom udało mi się uniknąć popękanych brodawek:-)

Jestem i ja. Po wizycie. generalnie bez badania "dowcipnego" więc nie wiem czy cokolwiek się ruszyło :wściekła/y:
To była ostatnia wizyta...i na koniec dostałam antybiotyk na pęcherz bo coś tam jej się nie spodobało. Co prawda jakiś taki śmieszny(28zł za 1 saszetkę :szok:) i napisane,że w ciąży można. Ehh...myślicie,że powinnam sobie zapodać po nim coś osłonowo? Chyba mam nawet w lekach jakiś biotyk...
A i dołączam do dziewczyn z dodatnim GBS :zawstydzona/y: czyli antybiotyk w szpitalu mnie też czeka...shit! :angry:

W selgrosie są zielone i białe nawilżane chusteczki 6 sztuk za 24 zł, to jest dobra cena:tak::-p

Wspomniałam dzisiaj M.o tym olejku rycynowym i stwierdził,że mam nie kombinować i jak młody będzie gotowy to wyjdzie. Chyba za tydzień popełnię ten olej za jego plecami ;-) chyba,że młody postanowi wyjść.

Moją kotę pogrzało w głowę i gryzie mnie dzisiaj w kolano:confused:

Więcej rzeczy nie pamiętam :-p

Siema z rana :-D

leze tak od 4:36 :confused: wypilam litr soku, pogralam na telefonie, Alek mnie skatowal od środka ;-) aktualnie marze o cieście 3bit, eklerku albo makowcu :-D

Masakra, czemu ja nie spie :shocked2:

dobra że ja nie śpię i synek czuwa to rozumiem, ale dzisiaj całą noc mój szanowny małżonek przesiedział z nami, już nie pamiętam kiedy trafiła mu sie taka bezsenna noc:no: więc wstał i pojechał do pracy, a ja dalej siedzę i pewnie niedługo będę odsypiać

No ja też mało spałam:tak:..zjadłam za to wszytko, co dobre było w domu..3 bita też bym zjadła..Wczoraj stwierdziłam, że ten ostatni tydzień jem ile chcę i co chcę..Całą ciążę starałam się jeść ostrożnie, a kg tyle przybyło, że szkoda gadać..A teraz to już mi obojętne :-p:no: Wieczorem już liczyłam, że po 3 herbatach z liści malin i masażu sutków coś zacznie się dziać bo dziwnie nisko podbrzusze ćmiło i wszystkie kości wokół bolały jakby Leo napierał, ale g...o:baffled::-p

Na_cik- dziwne, że gin Ci szyjki nie sprawdził? A mój o olejku też tak mówi.. a mnie ciągle kusi jednak:P
Klowee, współczuję, tez przerobiłam takie noce:/

A ja po wczorajszym dniu pełnym wrażeń usunęłam w miarę szybko. Teraz w sumie czuje sie wyspana, ale pewnie jakaś drzemka mnie dopadnie po drodze :)
Koło południa będę miała gości więc trzeba będzie sie z łóżka wygramolic i mieszkanie ogarnąć :p

reklama
Hejka
Ja niby śpię ale te wstawanie co godzina na siusiu zamęcza mnie strasznie.
Jutro lekarz więc denerwuję się troszkę i nic mi się nie chce:no: Objawów na poród nie ma nadal:zawstydzona/y:
Śnieżek u nas popadał a przecież my już tu kalendarzową wiosnę mamy:szok:

Orchideo trzymaj się kochana:-)
Całej reszcie zdróweczka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry