reklama

Luty 2013

Dziewczyny nie doczytałam kto i co. Sygnalizuję jedynie, że jest sms od Kaji. M. Dopiero teraz piszę, bo po wyprawie z Ikei nawiedziłą mnie bez zapowiedzi teściowa i dopiero dopadłam do komputera. To pa i na razie

reklama
Troszke Was nadrobilam:))

Cortina GRATULACJE

Kasiulec GRATULACJE:))

Martuszka, a jak odstawiasz synusia od piersi to spi? Bo u nas bylo to samo ale Nati podnosila alarm jak tylko zostala odstawiona hah
Ja tez w pierwszym tygodniu tak malo odciagalam...ale Natka ma dobra przepustowosc bo ona z butli i 140 ml potrafi strzelic;//
Po calej tej sprawie z badaniami i chorobami Izy to mam jeszcze mniej pokarmu:(
Podobnie jak Ty po cc wydaje mi sie, ze wszystkie dolegliwosci ciazowe to pikus...mi bardzo pomogly te czopki przeciwzapalne. Teraz juz jest oki:))

Poli trzymam kciuki abys juz urodzila i przestaly Cie meczyc te skurcze:*

Kaja- nastepna sie do kurortu wybrala;-), trzymam kciuki, zebys jednak nie zabawila tam zbyt dlugo i juz do poniedzialku tulila malenstwo.
Bella- a jak Iza? mam nadzieje, ze czuje sie juz lepiej?

Doczytałam chaotycznie, ale doczytałam.

Martuszka. Połóg potrafi człowieka dobić! Jeszcze trochę i powinno się poprawić, ale póki co współczuję przejść.

Cortina. Oluś mnie wzruszył - moja Miśka też miała taka fałdkę na nosku jak wyszła z pieca ;)

Orchidea. Dobrze, że w końcu są jakieś decyzje.

Kasiadz. Poczekaj może jeszcze chwilę z tym olejkiem.

No i masz babo placek. Dzieci trzeba suszyć, to sobie popisałam...

Martik dzieki:* z Iza bez zmian to juz 6/7 doba z goraczka powyzej 38.5:/ nurofen zbija na krotko a eferalgan g...daje wiec jej nie podaje nawet, dzis znowu podalam jej pyralgine bo nie mialam juz co:( antybiotyk juz 2 dobe dostaje, licze, ze do niedzieli goraczka juz spadnie na tyle, ze leki beda zbedne lub choc nie tak czesto:((((
Co to za wirusy teraz!! Kiedys to 3-4 dni i po goraczce a teraz...masakra z kim nie rozmawiam to 7 dni min. To trwa:/

Kaja trzymaj sie tam i wracaj rozpakowana:)))

KAJA trzymaj się:! oby się coś ruszyło.
POLI i jak tam po wizycie??
BELLE biedna ta Twoja Izka:( się męczy, a tu nic nie pomaga.

eh...ja po prysznicu zaległam z bólem brzucha... jest tak jak wczoraj+brzuch jak kamień....:(

Witam się po absencji całodziennej...Nadrobić Was to rzecz wyczynowa.
Orchidea Kaja trzymajcie się.
Gratulacje dla wyklutych zamieściłam w odpowiednim wątku, a teraz spadam na wątek powizytowy.
Dzień miałam pełen wrażeń zakończony fajową ostatnią wizytą;-)
Wybaczcie ale odpisanie każdej graniczy z cudem...wiem, że było coś o kawie i racuchach:-D

Trzymajcie się ciepło matuleńki.

Ja właśnie upiekłam makowe baletki i teraz biszkopt pod galaretkę siedzi w piekarniku. Ja zasuwam, a małż oczywiście... gra. Bo przecież dzień bez biegania po ekranie to dzień stracony.
Odebrałam dzisiaj wyniki- piękne, hemoglobina trochę poniżej normy i hematokryt tyż, a monocytów za dużo. Ale z tego co czytam, to tak może być w ciąży i już.
Kurcze, właśnie się dowiedziałam że 18.02. nie mogę być już w szpitalu i nie mogę do niego jechać (czyli poród tego dnia też odpada), bo moja mam ma wtedy kolejną chemię, a małż wybywa. A jak nie ma nikogo z nich, to nie mam co z Igą zrobić (teściowa i szwagierka z wiadomych względów odpadają ;]). Dlatego muszę urodzić najpóźniej 14.02, a najlepiej tak jak już pisałam wcześniej 11.02! Szymon! Szykuj się na wyjście 11.02! To postanowione!:tak:

reklama
witam się ponownie.
Właśnie powróciłam od znajomych i wycieczce po sklepach :-) chcieliśmy kupić umywalkę, szafkę pod umywalkę i baterię ale nie znaleźliśmy póki co nic ciekawego więc jutro powtórka z rozrywki. Do tego w Auchanie chciałam kupić przewijak taki co się na łóżeczko kładzie i przy kasie okazało się, że nie ma kodu i pani nam nie sprzeda a czekać nam się nie chciało...grrrr :angry: ale za to kupiłam chusteczki Huggies 4 opakowania za 15.45 PLN :-)

Znajomi za to nas obdarowali prezentami. Dostałam laktator (jupi nie muszę kupować :-D) dwie butelki, karuzelę do łóżeczka, sterylizator do butelek (osobiście uważam za zbędny wydatek ale jak dostaliśmy w prezencie to nie będę wybrzydzać :-)) troszkę ciuszków dla młodego i takie cudo jak Bebilon Nutrition BEBILON NUTRITION - 135g - Apteka w Sieci - Łódź, taki zagęszczacz który się dodaje do mleka i zapobiega ulewaniu. Szczerzę to pierwszy raz słyszę o takim czymś ale znajoma poleca, bo podobno jej to pediatra polecił bo jej córka miała problemy z ulewaniem. Ciekawa jestem tego cuda :happy:

a tak poza tym to trochę brzuch pobolał, skurcze wypierdki się pojawiły ale zaraz sobie poszły i do rodzenia się nie spieszy młodemu więc szału nie ma i czekamy dalej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry