reklama

Luty 2013

reklama
witam z rana. ale piekna pogodza dziś!:) aż miło by było wyjśc, ale nie mogę:(
dziewczyny tak mnie boli noga prawa (dzis prawa, bo wczoraj caly dzien lewa) w łydce. boze chodze jak łamaga. wleke ją i utykam... chce mi się beczec:(

POLI, ORCHIDEA, ZUZA powodzenia babeczki!!! będzie dobrze:*
AGISAN, KLOWEE powodzenia na wizytach:)

ale bedziemy miec dzieciaczków dziś:)

Hej laseczki:happy:

Ale dzisiaj będzie urodzajny dzień :-)
Poli, Orchidea, Zuza trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści od was.

Ja miałam okropną noc. Sny jakieś koszmarne miałam i co chwilę się budziłam, gorąco mi strasznie było nie mogłam sobie miejsca w łóżku znaleść :crazy:

Dobrze, że już dzień :happy: piękne słoneczko świeci, zaraz zmykam na szkołę rodzenia. Mam nadzieję, że jak wrócę to już któraś się rozpakuje :rofl2:

dreamuś czyń zatem role gospodyni:) i podpowiedz mi prosze jak mam wstawic suwaczek? bo szuka i szukam i nie mam pojecia gdzie...

dużo Was tutaj..takich jeszcze 2w1;)
super;)
bo na moim wcześniejszym forum zostało nas z lutego juz kilka sztuk...i postanowiłam dzisiaj poszukac ''nowych kolezanek'' ktore jeszcze sa w dwupaku zeby latwiej bylo narzekac...chwalic sie i cieszyc;)

Gajdunia witamy :happy: poszukaj wątku Sprawy techniczne, tam znajdziesz info jak wstawić suwaczek.

Edit: dla tych z was, które nie są na grupie fb
Blekinge napisała, że:
[h=5]Urodził nam sie dziś Alexander;) 50 cm 3560 o 7:16[/h]

Ostatnia edycja:
smoniczka dobrze prawi;-) =>wątek techniczny. ale nie zaszkodzi jak napiszesz coś od siebie;-)czy syn czy córka i takie tam;-)
ja się miotam póki co...chce tyyyyyle zrobić ale tradycyjnie sapie jak lokomotywa w przerwach.
U mnie dzisiaj szaroburo:(
smoniczko ciekawe czym Cię dziś przestraszą?:-p

jupiiii...i mamy dziś pierwszego wyklutego;-)

reklama
Hello !

O 13 idziemy do domu :-Dcortin się przejął sytuacja i przytył ! 3150g dzielny Cortin :-D

Odezwę się z domku !

3 mam kciuki za rozdwajajace się :-D do dzieła dziewczyny :-D:-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry