annaroksana
Fanka BB :)
Gratulacje dzielne mamusie piękny wysyp wczoraj!!! Bravo!!!
Ja niestety mam dość tych oszukanych skurczy, od 24 do 5 skurcze bolące i co raz to krótsze odstępy i co dupa blada, wyć się chce
jestem tak zmęczona, więc idę spać.
Miłego dnia i czekam na wieści od Orchideii i Zuzi no i może nowych mamuniek:-)
Ja niestety mam dość tych oszukanych skurczy, od 24 do 5 skurcze bolące i co raz to krótsze odstępy i co dupa blada, wyć się chce

jestem tak zmęczona, więc idę spać.
Miłego dnia i czekam na wieści od Orchideii i Zuzi no i może nowych mamuniek:-)
ja to z natury tak mam, że im bliżej czegoś tym większe zniecierpliwienie
w najgorszym wypadku muszę jeszcze się poturlać równe 2 tygodnie, bo wtedy mam się stawić w szpitalu, ale te 2 tygodnie to jak dla mnie 2 miesiące. najgorsze jest to że człowiek już normalnie prawie nie funkcjonuje. pobliska osiedlowa budka zwana dalej sklepem staje się atrakcją i everestem dnia.grrrr
wczoraj z nudów pralkę wyczyściłam z osadów proszkowych - to jest dopiero desperacja
ale dobra już nie narzekam, lepsze to niż leżing zwłaszcza na PC.

Obudziłam się tylko raz na siku i to dopiero o 5:38
Nawet mnie to zmobilizowało, żeby dopakować torbę do szpitala i w sumie jeszcze mi tylko zostało uszykować ciuchy dla mnie na wyjście, więc od tej strony jestem już zwarta i gotowa
A dzisiaj jak zobaczyłam w lusterku moje rozstępy to normalnie myślałam, ze zawału dostanę bo te dziady normalnie jak bluszcz się rozsiewają po moim brzuchu co mnie dodatkowo frustruje