reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hej!
My nadal w dwupaku niestety.
Wczoraj miałyśmy testy oct i czekamy
bo jutro wywolywanie.
Ech, życie szpitalne to średnia sprawa.
Dzięki za trzymacie kciuków, milo wiedzieć ze tyle ciotek o nas myśli.
Buziaki i gratki dla nowychmam.
_Zuza_

reklama
Paol1nka a może utworzymy jakąś grupę zamkniętą, żeby małż nie miał dostępu, a Ty żebyś mogła sobie spokojnie na niego nawrzucać :-p
szkoda, że Kwasi teściowa nie czyta forum, może by coś do niej dotarło :laugh2:

no to dobry pomysł, ale po tylu wynurzeniach na ogólnodostępnym, nie wiem czy to ma jeszcze sens...

obawiam się, że mogłoby nie dotrzeć. u mnie największy foch jest o nazywanie go małżem, że to niby od owoców morza, a to taki skrót od śmieszącej mnie formy małżonek...

dreamuś- no 13ty dopiero się zaczął, jeszcze możesz urodzić. ja jak dzisiaj/ jutro nie urodzę, to dopiero we wtorek mogę. a jutrzejsza data też mi nie pasi...damn...

dzisiaj mało sobie palca nie ucięłam walcząc z suchym chlebkiem dla ptaków. przynajmniej wiem, że faktycznie mam dużo i rzadkiej krwi obecnie ;] Ja dzisiaj do mamy na obiad śmigam i na ciacho, ale to dopiero jak Igulca z przedszkola odbiorę. Wcześniej zakupy, tylko jeszcze jakoś z tym rozwalonym palcem muszę się sprysznicować :/

Zuza- no to trochę mnie zaskoczyłaś, myślałam, że już po wszystkim!!!

zuza dużo sił i oby szybko poszło.:-)
paol tylko 13go mogę dopiero wieczorem , co by małża ;-)nie ganiać z roboty;) ja tydzień temu ciachnęłam kciuka, normalnie się polało jak z kranu.

Ostatnia edycja:
hahaahah....to ja już wolę na spokojnie w weekend;-) rekordu fafalki nie sposób pobić:zawstydzona/y:sesese;-)dziś mam bunt i lenia. nic nie robię, leżę i tyle o:-D
dobra idę się chociaż wyprysznicuje, coby leżeć i pachnieć;-)

Witam się po średnio przespanej nocy z dużą ilością wędrówek na siq:-(
Zuza to nas zaskoczyłaś myślałyśmy, że już tulisz swoje Maleństwo- a tak to zaciskamy &&&&&&&& dalej.
Nadika śliczne te Twoje chłopaki:-)
Weszłam dziś na wątek marcówek i co ja tam widze one już się rozpakowują :no: jak tak dalej pójdzie to my do kwietnia poczekamy:wściekła/y:

Dzień dobry!

Ale biało za oknem.

U mnie nocka w miarę ok. Za to samopoczucie podłe, jak jewszcze dwa tygodnie mam tak kuśtykać, to deprecha gwarantowana...

Dziś kompletuję koszyk dla młodej - mam nadzieję, że dziewczynki dostatecznie się już wybawiły, bo jak go już ubiorę to wstęp wzbroniony ;)

Takie pyszne czekoladowe ciacha wczoraj upiekłyśmy, a mi tu małż przypomina, że tu ścisły post! Niech już jedzie na to spotkanie z klientem ;))

Bella. Spóźnione najlepsze dla Izy. Moja Misia 12.06. Skończy 4 latka :)

Zaraz napiszę do Kaji.M. zapytać co tam z nią wyprawiają w tym spa.

Ostatnia edycja:
A właśnie dziś trochę wizyt. Też trzymam kciuki!

Sylwia. Ciacha są, pachną i kuszą obłędnie. Gdzie posłać? ;)

Kaja.m. Póki co czeka na rozwój akcji, skurcze jedynie sporadcznie ma i to te przepowiadające.

reklama
Do góry