Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
5 miesięcy temu też to przeżyłam. Sterta kartónów była do zapełnienia, potem 200 km drogi i rozpakowywanie. Brrrr...
Ale też jak jedna z Was wracałam w rodzinne strony i to był jeden olbrzymi plus
Teraz mam rodzinkę w pobliżu, chwila moment i w razie czego są pod ręką aby zając się synkiem :-) Młody idzie od września do przedszkola i tu też ich pomoc zapewne się przyda, w razie czego, żeby go odebrać. W poprzednim miejscu zamieszkania nie miałam na kogo liczyć :-( Kolejna moja przeprowadzka będzie można powiedzieć - za ścianę ;-) Więc już na luzie 
o czym wogóle nie bylo mowy wcześniej, ba! a nawet jak mu zasugerowałam ze może miec siostrzyczkę powiedział ze nie ma mowy, i jak bedzie siostra to bedziemy musieli ją sprzedac
. MI jest wszystko jedno
byleby wiadomo było zdrowe 

ja tam w to nie wierzę. Moi rodzice też konflikt mieli, a siódemkę nas spłodzili i to całkiem zdrowe. Przynajmniej na pierwszy rzut oka
podobno przy bliższym poznaniu wychodza jakieś tam wady wrodzone typu głupkowatość hihi :-) ale to już nie wina konfliktu!