na_cik
Fanka BB :)
hello babeczki :-)
czytam Was od rana ale jakoś mi się pisać nie chciało
sesesese...
W sumie to ja się napiszę po nocy prawie sama do siebie to mam limit słów wyczerpany na dany dzień ;-)
Narobiłam dzisiaj kipiszu w kuchni, nabrudziłam, porozwalałam i teraz nie mam weny tego ogarnąć
Jadłam dzisiaj znowu placki, oczywiście z moją "kotą" bo Ona kocha placki
Tymuś dostał od M. kolegów z pracy matę edukacyjną
akurat nie mieliśmy, mały to ma szczęście :-)
Mój kocur pobił dzisiaj rekord skakania
na 1,5m mi skoczył na regał. Tam go jeszcze przecież nie było...
he he...dziewczyny, czy Wy też tak macie,że macie termin od gin. w 40tc3d? chyba Poli tak miała i ja tez mam...te suwaczki wyliczają automatycznie i ja sama kiedyś tez liczyłam i tyg się z suwaczkiem zgadzają a termin jest 3 dni później
"K" mi się psuje i nie wkkkkklepuje
gnidka według suwaczka jesteśmy na tym samym etapie ;-)

czytam Was od rana ale jakoś mi się pisać nie chciało
sesesese...W sumie to ja się napiszę po nocy prawie sama do siebie to mam limit słów wyczerpany na dany dzień ;-)
Narobiłam dzisiaj kipiszu w kuchni, nabrudziłam, porozwalałam i teraz nie mam weny tego ogarnąć

Jadłam dzisiaj znowu placki, oczywiście z moją "kotą" bo Ona kocha placki

Tymuś dostał od M. kolegów z pracy matę edukacyjną
akurat nie mieliśmy, mały to ma szczęście :-)Mój kocur pobił dzisiaj rekord skakania
na 1,5m mi skoczył na regał. Tam go jeszcze przecież nie było...
he he...dziewczyny, czy Wy też tak macie,że macie termin od gin. w 40tc3d? chyba Poli tak miała i ja tez mam...te suwaczki wyliczają automatycznie i ja sama kiedyś tez liczyłam i tyg się z suwaczkiem zgadzają a termin jest 3 dni później

"K" mi się psuje i nie wkkkkklepuje

gnidka według suwaczka jesteśmy na tym samym etapie ;-)

Robert chyba czeka aż spakuje do końca torbę bo jeszcze nie wpakowałam kubka i sztućców więc chyba to dziś zrobię może zechcę się wtedy wykluć brzdąc mały 
)
już się nawet przyzwyczaiłam, ale o meteorytach w radiu co godz nawijają