Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja tylko chciałam zameldowac, że ból zszedł niżej. bardzo bolą mnie biodra i udakosci w doopce mnie bolą... nie wiem o co kaman?? na brzuchu wypadałoby spac... leze boli, chodzę boli, siedzę też...ech... brzuch czasem zaboli okresowo, no i te kłócia w szyjce są nieznośne...ała.. wyłaź kluseczko bo matka do terminu wykituje....
ide pod prysznic może przejdzie.
KAJA trzymam kciuki:&

chyba wszędzie te pytania są trochę inne, pytają o okres ciąży, palenie, picie, antybiotyki i inne lekarstwa, przebyte choroby, czy yło się szczepionym na żółtaczkę itp.a ja mam pytanie do tych rozpakowanych, bo na necie szaleja różne wersje...mianowicie chodzi mi o to jakie konkretnie zadają pytania na izbie przyjęć na porodówce????????właśnie mnie oświeciło, że mogą mnie czymś zaskoczyć.
angy zdrowia życzę dla całej rodziny.
martunia nie denerwuj się bo to nie sprzyja Tobie i maleństwu...jak dziewczyny wspomniały, oni potrafią robić błędy w wyliczeniach. wszystko będzie dobrze!&&&&&&&&&&&&7
a ja mam pytanie do tych rozpakowanych, bo na necie szaleja różne wersje...mianowicie chodzi mi o to jakie konkretnie zadają pytania na izbie przyjęć na porodówce????????właśnie mnie oświeciło, że mogą mnie czymś zaskoczyć.![]()