klowee
Fanka BB :)
Patik choroba nie omija... zdrówka wam wszystkim życzę
dreamus a ciebie męczy i męczy
współczuję
dziewczyny mam pytanie co robicie z l4 po terminie porodu? ja mam do pt i tak sie zastanawiam czy nie pójść do rodzinnego jak nie urodzę, bo mi szkoda jeszcze macieżyńskiego:-(
wczoraj trafiłam na panią dr optymistkę
powiedziała że ładnie się szykuje do porodu i może w tym tyg urodzę... ale chciałabym żeby jej słowa się sprawdziły
a tu cichosza
i mówią że brzuszek jeszcze wysoko

dreamus a ciebie męczy i męczy
współczujędziewczyny mam pytanie co robicie z l4 po terminie porodu? ja mam do pt i tak sie zastanawiam czy nie pójść do rodzinnego jak nie urodzę, bo mi szkoda jeszcze macieżyńskiego:-(
wczoraj trafiłam na panią dr optymistkę
powiedziała że ładnie się szykuje do porodu i może w tym tyg urodzę... ale chciałabym żeby jej słowa się sprawdziły
a tu cichosza
i mówią że brzuszek jeszcze wysoko
? Moze znowu trzeba medale wprowadzić bo widzę ze puchary niedostatecznie was zachęcają ;-)
myslalyscie nad anykoncepcja ,? Ja Cortinow więcej nie chce wiec muszę myśleć co dalej ;-)
nie wiem czy wpadać w panikę czy jeszcze nie
może mi poradzicie? skurcze są nieregularne(10-7min) dość bolą ale nie wiem jak będzie potem, więc nie wiem czy ten ból jest już z tych mocnych??i raz na jakiś czas w wydzielinie raczej takiej jasnej pojawiają się czasem maluteńkie elementy o różowawym zabarwieniu.to ten czop?ale to galarety nie przypomina.nie chcę na razie dzwonić do gina, bo on wyraźnie kazał jechać rodzić gdy: -skurcze będą regularne, - odejdą wody, - brak ruchów malucha. nie wiem kiedy zacząć ściągać małża z roboty??????????cie choroba ten mój synek to zgrywus na maksa, sobie pogrywa z przyczajki.
)
jakieś jaja...i skończy się na tym,że znowu będę spała w dzień.