klowee
Fanka BB :)
calogera twoja wypowiedź stawia nas w świetle okrutnych bab które piętnują te, które biorą witaminy, a ja jakoś nie zauważyłam wypowiedzi typu przestań brać te leki bo poronisz... i nie myl pojęć biorę lek sama bo tak chcę, a jestem chora i dla ogólnego dobra dziecka wezmę leki bo jestem chora przewlekle jak piszesz. każdy wymienia tylko swoje opinie, i nikt nie jest w stanie przewidzieć czy za miesiąc za dwa nie będzie miał kiepskich wyników i będzie musiał brać różnych leków. Chociaż wszystkim wam życzę żeby wszystko sie układało kolorowo
sama jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to nie wiedziałam co zrobić, niby coś tam słyszałam o kwasie foliowym, ale wcześniej nie brałam, nie wiedziałam czy sama mogę zacząć brać a i tak już było późno. Zaryzykowałam a potem doktorka mi powiedziała dobrze zrobiłam. na początku byłam tak zestresowana że nawet nospę bałam się wziąść bez przyzwolenia.
chociaż wcześniej byłam prawdziwym lekomanem
sama jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to nie wiedziałam co zrobić, niby coś tam słyszałam o kwasie foliowym, ale wcześniej nie brałam, nie wiedziałam czy sama mogę zacząć brać a i tak już było późno. Zaryzykowałam a potem doktorka mi powiedziała dobrze zrobiłam. na początku byłam tak zestresowana że nawet nospę bałam się wziąść bez przyzwolenia.
chociaż wcześniej byłam prawdziwym lekomanem
to wszystko kwestia osobistych predyspozycji, chociaż można stosować dietę dla kobiet w ciąży z cukrzycą, o wiele mniej sie tyje podobno. ale niestety jest uciążliwa, więc polecam tym które startują z wysoką waga początkową. Pamiętam dziewczynę, która przyszła do gin w pierwszych tygodniach ciąży i ważyla 110kg. jak lekarka ja zobaczyła, to suchej nitki na niej nie zostawiła i obiecałą że jak będzie się stosować do tego co ona jej powie sumiennie to dzidzia będzie rosła a ona chudła i urodzi z taka sama wagą.