Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Babeczki, właśnie dostaliśmy wezwanie na szczepienie- szukamy więc na necie ceny szczepień skojarzonych, ale nic dokładnie nie ma, a w przychodni dopiero jutro pani od szczepień będzie. Wyczytałam jedynie, że pełen pakiet do 3 lat to ponad 3 tyś, z czego większość tej kwoty jest do 1 roku życia.

Babeczki, właśnie dostaliśmy wezwanie na szczepienie- szukamy więc na necie ceny szczepień skojarzonych, ale nic dokładnie nie ma, a w przychodni dopiero jutro pani od szczepień będzie. Wyczytałam jedynie, że pełen pakiet do 3 lat to ponad 3 tyś, z czego większość tej kwoty jest do 1 roku życia.
Madziku, kwasia, klowee, wesolutka- to już na bank ostatnie dni w dwupaku!!
koszt jest zależny od producenta i apteki czy przychodni. Musisz też się zastanowić na co chcesz szczepić bo owszem będzie to koszt ok 3 tys ale jeśli chcsz na wszystko to co obowiązkowe i dodatkowe szczepić. My szczepimy tylko obowiązkowymi skojazonymi 5 w 1Babeczki, właśnie dostaliśmy wezwanie na szczepienie- szukamy więc na necie ceny szczepień skojarzonych, ale nic dokładnie nie ma, a w przychodni dopiero jutro pani od szczepień będzie. Wyczytałam jedynie, że pełen pakiet do 3 lat to ponad 3 tyś, z czego większość tej kwoty jest do 1 roku życia.
Madziku, kwasia, klowee, wesolutka- to już na bank ostatnie dni w dwupaku!!
?? Wyraziliśmy zgodę w szpitalu na szczepienia i jesteśmy za nimi. A dziecku podawane są szczepienia po narodzinach- i to sa tylko jedne z wielu zalecanych szczepień przecież

Nie do wiary! Zawsze mi się strasznie rozdwajały, a teraz sa jak sztuczne, takie twarde;-)