reklama

Luty 2013

reklama
Dreamuś znaj moją wyrozumiałość - wybaczam :-D;-):-p

ja też chcę nie mieć czasu czasu na BB i ogarniać nową rzeczywistość :-)

Poli coś gdzieś któraś pisała o tej ropce w oczku... ale która :confused: kurczę nie przypomnę sobie :-(

Gosiu- ja bede podpisywac na Gardzie, kiedy bralismy forme na paszport od nich, gardzista powiedzial mi, ze oni podpisza bez problemu tylko musi byc przy podpisaniu oboje rodzicow z ID ze zdjeciem.

Szymon zwymiotowal mi po drugim karmieniu znowu i to tak mocno, wiec juz sie naczytalam o przerostowym zwężeniu odźwiernika... niech mi ktos odetnie internet bo zwariuje normalnie:baffled:
Spokojnej nocy wszystkim

Melduję sie nadal w dwupaku.

Z rana ktg i amnio ok więc puścili nas do domku szyjka o 2 dni sie troszku skróciła rozwarcie też troszku do przodu dziś na ok 3 cm a od godziny 17 walcze ze skurczami co 5 minut nawet bolesnymi.

O 21 wzięłam 2 nospy i kąpiel ciepłą i nadal sie kurcze co 5 minut odchodzi czop z krwią a wody nie lekarz stwierdził po amnio,że pęcherz cały więc wody odchodzić nie mogą i sączyć się tez nie bo muszą chlupnąć i będę wiedziała,że to to :baffled:
Tak więc czekam az wody chlupną bujam sie po domu jak nawiedzona, ale wtedy łatwiej znieśc skurcze.

Pozdrawiam mam jeszcze 24 godziny z minutami by się wyrobic w lutym :-D

Ania nam położna na SR mówiła,że jak skurcze są przez 2 godz co 5 min to już się zaczęło i wtedy to do szpitala. Wcale wody nie muszą Ci odejść...może być tak,że odejdą na samej końcówce...a wtedy to już możesz w domu urodzić :szok:

My się tam wcale nie kwapimy,żeby się w lutym wyrobić bo mi się wcale 28 luty nie podoba... :no:

Ania ja bym nie czekała. Przy Dawidzie miałam 3 cm rozwarcia i to już się poród zaczął, a wody mi nie odeszły, przebijali mi pęcherz na samej końcówce! Także POWODZENIA!!!!!! Trzymam kciuki &&&&&

reklama
hej ja nadal w dwupaku. bylismy wczoraj na ktg. brak skurczy lekarz mowi ze szyjka krotka i elastyczna lozysko tez i tylko czekac a jak sie nie ruszy to w pon na ktg do poradni i zwolnienie mam do 6 a potem spa :-( czuje ze bedzie to spa. w ewusiu mnie nie ma i jak m bedzie l 4 zawozil do zus bo musi o tym ze oni te zdrowotne placa spytac sie bo polozna to wywiad pol H zrobila czemu tak jest a nie chce tegi na ip w sxpitalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry