Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze z raz czy dwa razy dziennie muszę go dokarmiać bo moje piersi nie mają kiedy odpocząć
a ogólnie to nie narzekam na niego tylko mnie samej jest się jeszcze trudno przystosować do nowej rzeczywistości. Mąż dużo pomaga
dzisiaj musze się spakować bo wyjeżdżamy do rodziców, zostaniemy tam do świąt więc może będę miała więcej czasu bo będę mogła się zająć tylko Dominikiem, odpadnie pranie sprzątanie i gotowanie:-) tatuś już ma łzy w oczach na samą myśl ale musi wrócić do pracy od poniedziałku, a ja jeszcze nie doszłam do siebie, rana ciągnie i ciężko się ruszyć, ale z każdym dniem jest poprawa. podczytuje was tylko w miarę możliwości więc mało

Pod prysznicem wieczorem aż mnie na wymioty ciągło ze zmęczenia a brzuch rwał niemiłosiernie

jak wy dajecie rade??????????
ja to sobie chyba ten aspirator fridy na stałe do ust przytwierdze
o 11 idziemy do przychodni, trzymajcie proszę kciuki, nie chcemy trafić do szpitala o nie
wczoraj było inaczej i ani na chwilę mi nerwy nie puściły na myśl o tym , że Laura cierpi bardziej niż niewyspana i zmęczona mama:-(