Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czołem:-)
matki Dzieci ulewających a nie zastanawiałyście się nad podaniem nutriconu? Bo mi to wczoraj polecił pediatra ale jak czytam opinie na necie to powoduje ból brzuszka i zaparciaWczoraj Kubuś został zważony i przybrał w 3 tyg 1 kg i jest już co nosić na rękach:-) czyli pomimo ulewania coś mu w brzuszku zostaje

bo nogami muszą się dachu trzymacmamo a dlaczego sople wisza glowa w dol??

?

cortinek kima od 7 a ja zamiast dospac przylazlam klikać 
witajcie mamusie, w niedziele chyba nas wypuszcza, z mala juz o wiele lepiej. Dziewczyny, znacie jakies dobre maasci do pupci? Laura ma strasznie odparzone poslady a te ich szpitalne preparaty nic nie dzialaja, swoich nie moge stosowac ale powiem mamie zeby kupila i mi przemyci bo niedlugo jej sie dziury w tej dupce porobia. Czekamy na obchod, zobaczymy co doktor powie.
Pozdrawiamy
A ulewanie całkiem ustało u Twojej córeczki czy po prostu mnie ulewa?ja polecam Nutriton...dodawlam go pierwszej corze i nie bylo problemy z brzuszkiem...teraz tez troszke dodajemy....i jak na razie kupy i brzuszek ok....