CZesc mamuski

My dzis zaliczylismy szczepienie. biedny Felus bardzo to chyba przezyl, bo cały dzień marudny i placze i nie wiadomo o co mu chodzi.
Jak dostal zastrzyk, to ja stalam obok, a moj M. byl z nim. Tak biedaczek wrzasnął, że jak M. go wziął na ręce- to Felus zrobił się siny z wrzasku i cały sztywny! aż się popłakałam. A potem siedzielismy na korytarzu, to tak się wszczepił w tatusia w przytuleniu, że obiama rączkami złapał go za bluzę i tak trzymał przez pół godziny:-(
Ale mielismy dylemat z tymi szczepionkami....Nadal mam...
Laski- trądzik Felkowi przesedl tak po dwóch tygodniach, teraz zostały jakies resztki na szyjce. To jest trądzik wędrujący, przemieszcza się i ja tez zauwazyłam że na spacerze ledwo widac.
Patik- Felek ma troszkę łuszczącej skórki na głowie (od dwóch dni), moze to po trądziku, moze lekka ciemieniuszka (bo to w zasadzie jedno i to samo) i ja mam emolium na ciemieniuszke- wypróbuję i dam Ci znać czy działa to może zastosujesz na Jasiu
Matko jak mnie cała skóra na ciele swędzi. Zaraz oszaleje, zwariuje

Kiedy mój brzuch będzie w miarę płaski??? Nie mówię o desce, ale żeby nie wyglądał jak w ciązy.....