• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Agaod. Moj maly tez nie zjada duzo na raz bo mniej niz 100- i moje mleko i sztuczne.
Dreamus. Nam dzieki dokarmianiu Leo znow spo ladnie w dzien, probujcie dalej
Jutro jedziemu do 5 10 15 po kurtke przejsciowke, bo ten masz kombinezon to grubasny.

reklama
dreamuś nam lekarz też mówił, że to między innymi, proszek, perfumy czy woda po goleniu męża albo inne mogą Roberta uczulać i kazał za każdym razem jak się go bierze na ręce kłaść jego główkę na czystej pieluszce. Tak robimy i nie widzę, żeby nowe krostki powstawały więc u nas to chyba rzeczywiście byłą alergia bo po przepisanych maściach wszystko ładnie schodzi,...

poli też słyszałam, że można mieć małe dziecko przy sobie w szpitalu na czas Twojego pobytu ale nie każdy szpital takie coś respektuje, musiałabyś się dowiedzieć jak jest u Ciebie...

a u nas Robercik od dwóch dni ładnie w łóżeczku śpi, aż zdziwiona jestem że tak łatwo nam poszło przeniesienie go z naszego łóżka :-)

podałam małej na noc butlę...zjadła 90 i jeszcze poprawiła cycem. spała prawie pięc godzin. a w nocy jak ją nakarmiłam tylko cycem to były dwie godziny snu... widocznie mała się nie najada. po tej butli spała spokojnie, a po samym cycu ciągle się wierciła i stękała... jak wyszłam ze szpitala to kupiłam NAN w razie w...ale bolął brzuszek po tym. wczoraj kupiłam bebiko. chyba ok jest bo się nie darła. chciałam bebilon ale u nas nie ma nigdzie małych opakowań. a takie chciałam, żeby sprawdzic czy pasuje.

teraz gwiazda śpi 15 min. ciekawe ile jeszcze:-D
BELLA super, że u Nati bioderka lepsze. brawo:) a jak tam Iza??
POLI no to leos szaleje z tym spaniem:) gratulacje!
DRAMUS oooo ja też jak nikt Cię rozumiem... wyjazd na godzinę bez małej na zakupy jest dla mnie jak święto...

Poli super ze Leos tak spi;))

Domi Iza wczoraj tez na bilansie byla i wg. Pani dr rewelacyjnie rozwinieta hehe dziwily sie ze odroznia granatowy od niebieskiego...ale to kobieta nie;))
Serce mi roslo wczoraj:))

Nati cos od kilku dni mi slabiej je:( zostawia 1/3 porcji:( ale pediatra wczoraj powiedziala ze nic sie nie dzieje. Choc mnie to martwi bo jakas przyczyna byc musi:/

Ale dzis piekna pogoda:))

Domi u nas po nan tez u malej byla masakra z brzuszkiem i kupkami a po bebiko rewelacja:)
Jakos do bebilonu sie zrazilam przy Izie:/

Ostatnia edycja:
Domi bebiko nie widzialam, sama tez kupuje w tych standardowych opakowaniach:/
co do Nati to ostatnio meczyla ja kupa, tzn. Robi ladne kupki i bez problemu ale raz na 3 dni i ostatniego dnia juz jej sie chyba jedzenie nie miesci hehehe a teraz znowu po szczepieniu i moze tez jej nie sluzy:/ mam nadzieje, ze apetyt jej wroci:(

domikcw niestety nie ma większych opakowań bebiko bo też szukałam, bo u nas jak Robercik jak jest teraz tylko na mm to mu jedno opakowanie na 2-3 dni starcza a nie zawsze mam możliwość często do sklepu jeździć i przydałoby się takie wielkie opakowanie...:happy2:

a nasz Robercik to śpi najwięcej po 3 godziny...no nie wiem jak zrobić żeby przesypiał tyle co wasze dzieciaczki...może z czasem mu się zmieni...dziś 4 razy do niego wstawałam...co prawda już się przyzwyczaiłam i jakoś mi to bardzo nie przeszkadza, chodzę spać o 23 i wstaje najpóźniej o 8 i mimo 4 pobudek jestem wyspana, no ale jakby tak Robal przespał mi jednorazowo więcej niż 4 godziny to byłabym bardzo zadowolona :-)

Wpadam tak na szybko napisać o Bebiko;-) standardowe opakowanie to 350 g, za to w Biedronce można kupić opakowanie 500 g - niewiele więcej ale troszkę taniej wychodzi:tak:

Poli - super nocka
Domikcw - cieszę się że Lenka po mleczku mm tak ładnie spała - pewnie troszkę odsapłaś no i jest światełko w tunelu że będzie lepiej:-)

pozdrawiam i miłej soboty życzę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry