reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny, nie mogę dospać przez te nerwy :) co do snów to chyba normalne w mojej sytuacji ale wtedy pocieszam się, że sny spełniają się na odwrót i robi mi się lepiej.
Zmykam wypić jakąś herbatkę bo zaczyna mdlić a jedzenia i tak nie przełknę. Dobrze że wizyta o 9 bo do popołudnia bym zwariowała.

reklama
dzień dobry!
słońce za oknem i pojedyncze chmurki, może się utrzyma ta ładna pogoda:tak: od wczoraj odczuwam bóle podbrzusza:baffled: chyba muszę odpuścić z noszeniem Zosi, bo swoje waży, ale z niej taka przylepka, że ciężko nie ulec jej czułościom;-)

miłego dnia:-)

marta-l pewnie siedzisz już przed gabinetem:tak: czekamy na wieści!

u mnie jest fasolka ;-)
Dziewczyny stosujecie jakieś kremy na rozstępy? Kupiłam krem dla kobiet w ciąży ale trochę mam obawy przed używaniem bo na opakowaniu pisze że można używać dopiero od 4 msc

Hej dziewuszki

U mnie ok, mdłości nie ma za to jem za 5:( przecież ja będę jak szafa trzydrzwiowa:( eh Wczoraj zrobiłam krokiety bo za mną łaziły a na deserek upiekłam jagodzianki, wykończą mnie te zachcianki:)

marta-l daj znać jak wizyta poszła.
Eve trzymaj się dzielnie, będzie dobrze.
sylwia_m18 co do specyfików na rozstępy to ja używam zwykłej oliwki. Znajoma używała jej w czasie swoich dwóch ciąż i brzunio miała śliczny. Ale ponoć jak ktoś ma predyspozycje to żaden specyfik nie pomoże.

no i po słońcu:-(
Cortina fajna stronka:-) na chwilę obecną mam limoneczkę bądź limonka:-D
sylwia a jaki masz krem? można uzywać dopiero od 4 miesięca, czy jest napisane w kontekście że powinno się zacząć od 4 mc bo wtedy zaczyna brzuszek rosnąć i skóra się rozciąga? wydaje mi się że kremy dla kobiet w ciąży są bezpieczne od samego początku, ale może się mylę:baffled:

ja mam teraz krem na rozstępy z AA i jest napisane - "zapobiegawczo od 4 miesiąca i 1 po porodzie" ale nie ma napisane że wcześniej nie wolno, poza tym mam te "pamiątki" po poprzednich ciążach (nie uratowałam skóry pomimo smarowania od samego początku)

firmy bielenda, pisze: "polecany zwłaszcza od 4 miesiąca ciąży" może nie potrzebnie się przejmuje

smoniczka
też mam obawy że jak będę tyle jadła to długo figurą się nie naciesze :-( Nie pocieszyłaś mnie z tymi predyspozycjami bo niestety już kilka mam, za szybko rosłam i efekty w postaci rozstępów niestety widać.

Hej dziewczyny, widzę że macie niezłe jazdy z figurami :) ja zeszczuplałam tylko powoli zaczyna się brzuszek zaokrąglać. Zawsze miałam tendencję do wystającego brzuszka ale teraz on się zmienia :) reszta ciała poza biustem troszkę na minusie, co też mnie cieszy.
My już po wizycie, relacja i zdjęcia w odpowiednich wątkach za chwilę.

Jak dla mnie to najważniejsze, żeby natłuszczać skórę więc oliwka jest w tym wypadku rewelacyjna. Ja też mam predyspozycję, a na dodatek zaliczam się do osób, które nienawidzą nic w siebie wcierać:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry