• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

smoniczka nic mi nie mow o wlosach!wczoraj postanowilam zapodac sobie rozjasniacz co by wrocic do blondu z mlodosci(wzielam inna firme niz zawsze)...i wyszly mi takie krowie placki ze klekajcie narody.czubek glowy z lewej platyna, z prawej sztynka, no masakra!w sumie teraz nie wiem leciec po drugi rozjasniacz i poprawiac czy poczekac 2 tyg wg zalecen i dopiero wtedy?do fryzjera odpada, nie mam czasu.:confused::wściekła/y::szok::eek::cool::dry::shocked2::no:

reklama
Cortina ja mam w PZU ale też nie dostałam za cesarkę, widocznie za słabe ubezpieczenie a mam jakieś grupowe ale nie wiem dokładnie jakie, od męża z pracy. Bezpieczny górnik 3 czy jakoś tak się nazywa...

Witajcie Mamunie:-D
My dziś bylismy na usg bioderek- wszystko ok :cool2::tak: później zakupy i do domku. Mój synek w dzień szarżuje i mało co mogę zrobić:dry: Jak już zaśnie na 15 min to wtedy w te pędy biegnę zrobić cokolwiek ;-):dry: dziś w nocy budził się do karmienia co 2-2,5 godziny jak nigdy:dry: Padam na twarz...;-)
W niedzielę pozwoliłam sobie na rożka śmietankowego :sorry2: i w nocy było wieeeelkie żyganko :sorry2: także lodom póki co mówimy nieeee:no: A ktoś wie czy można jeść kiwi? Bo mam takiego smakaaa:zawstydzona/y:
Idę prasować górę prania:dry: Kurdę teraz mamy tak ciepło u nas w domu....A co będzie jak będą upały:confused:Młody się chyba rozpuści ;-)Buzial

do karmiących cycem: ile Wam obecnie zajmuje karmienie? mi standardowo 30 minut, czasem się zdarzy 20, a czasem po tych 30 dobijam butlą z moim mlekiem. zastanawiam się czy to nie powinno się skracać?

Mój cyca w dzień 10-15 minut max a w nocy 15-20 i koniec:tak:

reklama
Szczęśliwe macierzyństwo? hmmmmm chyba tylko na obrazku:wściekła/y: Kuba ma kolke i drze jape niemiłosiernie od rana do wieczora i w nocy pobudka co 2,5 3 godz padam na twarz:wściekła/y: mój syn rodzeństwa mieć nie będzie:no: zjada po 50 ml i jest jeden wieeeeeeeeeeeeeeelki ryk i w dzień śpimy góra 30 min! Nawet na dwór nie moge wyjść bo ludzie tylko z politowaniem patrzą jak z wózka słychać tylko jeden wielki płacz:-( Kuźwa kiedy to się skończy bo zwariuje ja albo on- o ojcu nie wspomne;-)
To się wyżaliłam- dziękuje:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry