reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

reklama
dziewczyny aż mi wstyd, ale nie mogę się ogarnąć po tych naszych wakacjach, żeby was nadrobić :zawstydzona/y: chyba mnie nie zlinczujecie co nie? :-D
jeszcze prania nie skończyłam (choć codziennie jakaś pralka chodzi) bo bym nie miała gdzie suszyć, a suszarki nie używam bo nie znoszę tego sprzętu.... musiałam poprać Mikołajowi większe ciuchy po dzieciakach z rodzinki, Julkowi wszystko co miałam w rozm 68 bo z 62 wyrósł, do tego standardowe pranie itd.

wczoraj byliśmy na szczepieniu. Julek dzielny chłopak - pisknął tylko przy wkłuciu i dalej był spokój :) lekarka aż się dziwiła :-D tylko, że zapadł mi po tym szczepieniu wieczorem w sen zimowy! mam nadzieję, że to normalne bo śpi nadal.... z dwoma przerwami na karmienie póki co - już rano i przed chwilą :baffled:

co do noszenia dzieci... ja jestem za tym, żeby nosić. dziecko wcale się za mocno nie przyzwyczaja, a tego potrzebuje. musi czuć bliskość. dziecko wytulone, wynoszone itp nie będzie się później tego domagało bo mu tego nie brakuje, a takie pozostawione samo sobie w końcu da o sobie znać i zacznie się tego dopominać prędzej czy później

hej hej kochane

dawno mnie tu nie bylo, ale jak tlyko uslyszalam w radio to musialam sie z Wami podzielic radoscia ze sie udalo z tym urlopem :)

jestesmy obie z Toska mega szczesliwe :)

pozdrawiamy lutoweczki

:-)

u nas kłucie było w poniedziałek i w końcu zaszczepiliśmy bezpłatnymi bo ceny u nas w przychodni mnie przybiły 195zł za 5w1 chyba wy pisałyście że mniej kosztują u was, nie obyło się bez odczynu ale po 4 godz przeszło:) tylko za 6 tyg powtórka z rozrywki:no:

Ja za 5 in 1 plus rota zapłaciłam 470 zł normalnie masakra ZDZIERCY:wściekła/y:
Podaje delicol i odpukać dziś jest spokój byliśmy na 2,5 godz spacerze- Młody spał i teraz dosypia jeszcze w wózku:-) Ja też musze być cały czas przy Kubie ze względu na ulewanie a nie mam serca go odłożyć jak cały czas płacze bo go brzuszek boli:zawstydzona/y: Smoniczka u mnie też trzyma cały czas główkę skierowaną w prawą strone i niestety pediatra zauważyła, że mu się przez to już główka troszke spłaszcza :/ musze teraz pilnować i kłaść na lewym boczku.
No i matka nie wróci do pracy we wrześniu a już dziś opiekunke załatwiłam;-)

Dziewczynki gratulacje! Mnie to co prawda nie dotyczy, ale ciesze sie ze ciotki lutowki beda mogly zostac z dzieciaczkami dluzej w domku!!!:-):-):-)

reklama
Ja też gratuluje :tak: chociaż mnie póki co nie dotyczy ;-)
Młodemu kupy dziś się wyregulowały... :blink: Zobaczymy....myslę, że te kupska były z powodu mleka...ale nie wiem:dry: A czy Wasze marudy też nie chcą spać na podwórku? :sorry2::dry: Bo mój 15 minut to jest sukces:angry: Później już mu się nie podoba i jest wielkie larmo....:dry:

Do góry