kwasia
Fanka BB :)
martuszka u nas dokladnie tak samo, Robal zjada tylko połowę porcji a później albo się bawi butelką albo ją wypycha, smoczek też itp...
dreamuś ja bym chciała żeby moje dziecko spało do 8 u nas pobudka jest zazwyczaj pomiędzy 5 a 6...
dreamuś ja bym chciała żeby moje dziecko spało do 8 u nas pobudka jest zazwyczaj pomiędzy 5 a 6...
U nas leje i jest ciemno jak o 20...Z Leosiem oglądamy Mini Mini (synek przeszczęśliwy) a jak mąż wróci, to piekę to 
a mieliśmy się wybrać na rodzinny spacerek a tu d...

ale dzsiaj przez kupe wszystko sie poprzestawialo i w efekcie mialam wstawanie jak za dawnych czasow (a to jeszcze smoczek wypadl i takie tam)mam nadzieje ze dzis bedzie juz dobrze.dzien byl megaupalny, oddaje szacun mojej glisdce, dzielnie to przezyl, a teraz padl, a wraz z tym nastala burza i deszcz.przespal swoja pierwsza burze;-)
żadne tulania i uspokajania nie pomogły. Dopiero jak cycek poszedł w ruch to się uspokoiła na tyle, że nie płakała. Nakarmiłam, położyłam do łóżeczka i o dziwo nawet bez problemu sama usnęła. I spało tak moje kochanie chyba do 5 rano (nie obudziła się jak zwykle ok 2). Dzięki temu ja się dzisiaj wyspałam