reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

Klowee ja jestem z Wawy i też pewnie będę szukać neurologa i sama w sumie nie wiem gdzie uderzyć:-( w przyszły piątek będę u pediatry to się wszystkiego dopytam i może ona mi kogoś poleci. Zadzwoń też może na Niekłańską do szpitala. A tak w ogóle my może sąsiadki jesteśmy bo też mam blisko do centrum zdrowia dziecka:-)
Madzienka ja też polecam dady 3-2 mogą być już za małe.
Bella zdrówka dla Was
no i więcej nie dam rady napisać bo Kubuniowi już nawet na rękach źle a my niestety nadal sami- na szczęście dziś już jesteśmy na półmetku!

reklama
CwiercNuta-trzymaj sie, oby kłopoty z oczkiem szybko się skonczyły!

Witam nową mamusię :)

Ja do neurologa chyba pójdę prywatnie. Klowee, Martunia- dajcie znac jak z terminami na nfz.

Festyn zaliczony. Ufff, uciekalismy przed deszczem :)

Witam nową mamę.

Dreamuś. U mnie przy obu dziewczynkach @ pojawiła się po pół roku.

Dobrej nocy mateczki.

Witam nową mamusię, rozgość się i pisz dużo :-)

Nutka nie zadręczaj się, z oczkiem na pewno będzie wszystko dobrze, bynajmniej będę trzymać kciuki żeby tak było :tak:

Dreamuś u mnie głodzilla też cały czas grasuje:wściekła/y: już nie mam pomysłu jak się dziada pozbyć, a d... rośnie :wściekła/y:

Dziewczyny my na NFZ jesteśmy zapisani do neurologa.
Ożarowska 75A tel:228360513 zapisy między 10-12 i czeka się około 2,5 miesiąca ale nam się nie spieszyło.

ilkas
witamy :tak:ja Tymkowi któregoś dnia wysmarowałam głowę Linomagiem, potem wyczesywałam grzebykiem i 90% tego cholerstwa wyczesałam na raz. I dziecko przestało śmierdzieć ;-) bo już tak od niego było czuć,że masakra! A teraz już wystarczy szczotka ze sztucznego włosia i balsam na głowę. Nawet lepiej wygląda niż po oliwce :-p

Hello
Nuta trzymam kciuki za oczko:***

Ilkas my na ciemieniuche mylysmy ziajka kremowy olejek, ale u nas byla mala ona.

Ja juz od 5 na posterunku, obudzila mnie Iza ...w kostiumie kapielowym!!! Hahaha

Mam swoj maly prywatny sukces, po blisko 3 tyg. Cwiczen pojawila sie waga ponizej 60! To jeszcze 59.7 ale startowalam z 62;)))

Ostatnia edycja:
Bella. Możemy sobie rękę podać ;) Ja startowałam z 61,3 dziś 58,7 - tyle, że ja nie ćwiczę, a raczej staram się ograniczać łakomstwo, czyli zjadam jedną jagodziankę zamiast dwóch np. ;)))

Hello
Nuta trzymam kciuki za oczko:***

Ilkas my na ciemieniuche mylysmy ziajka kremowy olejek, ale u nas byla mala ona.

Ja juz od 5 na posterunku, obudzila mnie Iza ...w kostiumie kapielowym!!! Hahaha

Mam swoj maly prywatny sukces, po blisko 3 tyg. Cwiczen pojawila sie waga ponizej 60! To jeszcze 59.7 ale startowalam z 62;)))

Bella, nie załamuj mnie..Ja ćwiczę też już prawie miesiąc, i waga stoi..No ale brzuch zaczyna mi sie minimalnie rzeźbić i boczki mniejsze, ale efekty póki co marne..

Laski, czy jeśli dziecko mocno płacze a przestaje po podaniu butli to może jednak coś go boleć?? Leoś wieczorem barzdo nam płakał, mimo, że długo jadł z piersi. Dopiero butla go uspokoiła, a wyciągnął tylko 10 ml...

reklama
Agisan hahaha rozbawilas mnie:) ja tez ograniczam slodkie i slone...jak kupilam Izie loda to co chwila go oblizywalam, ze niby zaraz jej bedzie kapac...ale sama sobie nie kupilam, wiem, wiem glupia jestem hehe
Ja nawet polubilam te cwiczenia:) mel b jest taka mega energiczna i czasem tez niedaje rady co czyni ja ludzka i latwiej mi sie z nia cwiczy:))

Do góry